Poveşti despre Corp: Atelier Experienţial 
 

Dragi Călători ai lumilor interioare,

Vă invităm sâmbătă, 2 martie, de la ora 16:00, la început de primăvară, să explorăm împreună dimensiunile relaţiei cu propriul corp şi cu mişcarea.

Din propria experienţă, oriunde te-ai afla pe acest drum misterios spre centrul fiinţei tale, întotdeauna mai sunt straturi de descoperit, niveluri de conştientizat.

A deveni martorul inteligenţei ascunse în propriul ADN, este o binecuvântare pentru ceea ce ar putea fi experienţa vieţii de zi cu zi.

Corpul nostru este un portal sacru către tărâmuri magice, dar în acelaşi timp este şi profund condiţionat de toate programele care rulează la nivel inconştient.

Participând la atelierul pe care ţi-l propunem:

  • Vei învăţa cum să foloseşti corpul ca punte pentru accesarea unei stări de echilibru
  • Vei putea avea o imagine mai clară a relaţiei dintre minte şi corp
  •  Vei explora tehnici şi practici somatice pentru a-ţi dezvolta o relaţie mai profundă cu corpul tău
  • Vei descoperi moduri de a integra mişcarea conştientă, meditaţia şi journaling-ul pentru a-ţi îmbunătăţi conexiunea cu corpul
  • Vei avea parte de un spaţiu în care povestea ta e invitată să fie auzită şi văzută
  • Vei cunoaşte oameni ce au interese şi valori comune cu tine

Ce să aduci cu tine?

Haine lejere, ceva de notat, curiozitate şi deschidere.

Acceptă provocarea de a explora, a înţelege şi a transforma modul în care percepi şi trăieşti în corpul tău. Curaj, pe cuvânt că merită!

Bianca Marcarov-Banu

Cine sunt eu?! Cu siguranţă un om îndrăgostit de viaţă.

Îmi place să mă conectez cu oamenii, să culeg frânturi din mine recunoscute în corpul, mintea şi inima lor.

Scriu şi pictez când apare inspiraţia, dansez când ceva se vrea a fi mişcat în mine şi mă încarc petrecând timp cu elementele naturii.

Am experienţă de peste 15 ani în industria Wellness şi am susţinut clase, seminarii şi cursuri în mai multe oraşe din România, dar şi în Bulgaria, Italia, Portugalia şi Mexic. Prima licenţa mi-am luat-o în kinetoterapie în cadrul ANEFS-ului, unde am urmat şi cursurile masterului în Nutriţie şi Remodelare corporală, dar şi cursul postuniversitar de preparator fizic.

Din 2016, am început facultatea de psihologie, iar pasiunea pentru mişcare s-a transformat în ceva mult mai complex şi s-a întâlnit cu minunata lume a sufletului. Entuziasmul acestei noi lumi m-a condus în 2018 către formarea în psihoterapie integrativă în cadrul ARPI şi ulterior către formarea în cadrul Somatic Experiencing.

De-a lungul anilor, am participat la diverse tabere şi workshopuri de terapie prin dans şi mişcare, somatoterapie, terapie de cuplu, psihoterapie transgeneraţională, psihoterapie existenţială, epigenetică şi neuroştiinţe, constelaţii sistemice, şamd.

În ultimii ani am început să facilitez sesiuni 1-1, retreaturi şi ateliere orientate către o abordare holistică a ceea ce înseamnă corpul şi mişcarea, dar şi relaţia cu sinele în toate valenţele ei.

În prezent, lucrez cu grupuri mari şi mici, şi în sesiuni private, predau Yoga & Pilates.

Mai multe despre mine şi activităţile mele, aici:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100063505864953

https://www.facebook.com/bianca.marcarov

https://instagram.com/biancamarcarovbanu?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==

Sursă foto sus: https://www.pexels.com/photo/group-of-fit-female-friends-3822725/


Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informaţii despre cele mai noi ateliere şi evenimente!