Cursurile de la Fundaţia Calea Victoriei se transmit live,  la tine acasă
 

Având în vedere că zilele acestea este recomandat să stăm cât mai mult în acasă, îţi aducem acasă cursurile noastre de dezvoltare personală, istorie, artă şi spiritualitate prin on-line!

Vestea bună este că poţi să te înscrii la orice curs, poţi achita taxa pentru un loc (în contul nostru), şi, datorită tehnologiei, pot beneficia mai mulţi membri ai familiei tale, sau mai mulţi amici, de cursul pe care îl transmitem on-line!

Aşadar, trebuie doar să alegi ce curs îţi doreşti să urmezi în perioada următoare şi te poţi bucura, în confortul casei tale, de tot felul de subiecte, poveşti şi dialoguri care să te inspire, alături de alţi zeci de oameni inteligenţi şi creativi ca tine!

Cursurile vor fi transmise seara, între 19-21, prin Zoom.us. Tot ce trebuie să faci este să îţi creezi cont, după care noi îţi vom transmite un link cu care să te conectezi la cursul ales.

Pot beneficia de cursurile on-line şi persoane care nu stau în Bucureşti sau în ţară, aşadar te invităm să dai share la acest mesaj, pentru a putea ajunge la cât mai mulţi prieteni.

Foloseşte timpul liber pe care îl ai acum cu folos, cu siguranţă că îţi pot veni idei noi de afaceri, de proiecte sau poţi câştiga mai mult confort şi relaxare, cu ajutorul lectorilor noştri entuziaşti şi pricepuţi!

Cursurile care se transmit online în luna martie sunt: 

Avem şi o surpriză pentru tine! Toţi cei care au achitat un curs care s-a mutat online, dar şi cei care vor achita în perioada următoare, vor primi cadou un voucher în valoare de 50 de lei pe care să-l folosească pentru următorul curs la care participă.

Această perioadă este o provocare şi pentru noi. Te invităm să ne fii alături şi să continuăm împreună această frumoasă poveste care a început acum 12 ani, Fundaţia Calea Victoriei.

Mulţumim mult că faci parte din marea familie a Fundaţiei Calea Victoriei, să ne vedem cu bine în on-line şi în realitate când acest lucru va fi posibil!

Stay safe! :)

Lista completă a cursurilor online o găseşti aici.

 

 


Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informaţii despre cele mai noi ateliere şi evenimente!