Cum să te prezinţi în 5 minute

Atelierul „Cum să te prezinţi în 5 minute” este disponibil la cerere (pentru un minim de 10 persoane). Pentru solicitări – eveniment privat, eveniment pentru angajaţi – vă rugăm să ne scrieţi pe [email protected].

Ah, emoţiile dinaintea unui interviu… îţi sună cunoscut?

Şi nouă. Vestea bună e că avem o propunere pentru tine: un atelier interactiv şi practic, în care să descoperi cum poţi face o impresie de impact încă din primele minute de conversaţie cu angajatorul.

Prin exerciţii individuale şi de grup, vei descoperi propria modalitate de a-ţi spune povestea, captând atenţia angajatorului încă de la prima frază.

Îţi vei construi şi susţine argumentele, pentru că tu ştii cel mai bine care îţi sunt punctele forte, noi te ajutăm să le scoţi la suprafaţă şi să le comunici eficient şi cu emoţie, astfel încât mesajul tău să ajungă şi să rămână în sufletul şi în mintea angajatorului.

La final, vei rămâne cu o prezentare personalizată şi de impact şi cu instrumente pe care le poţi folosi nu doar la interviu, ci oricând ai de făcut o prezentare despre tine.

Temele întâlnirilor vor fi:

1. Cum începi o prezentare – identificarea aspectelor esenţiale pe care vrei să le comunici, care trebuie evidenţiate încă din primele minute de conversaţie;

2. Cum să construieşti şi să susţii argumentele – identificarea atuurilor personale, care te califică pentru jobul pe care vrei să îl obţii şi te diferenţiază de ceilalţi candidaţi. Susţinerea argumentelor, prin propria poveste, care să stârnească emoţie;

3. Cum să faci faţă întrebărilor dificile – identificarea unor răspunsuri personale, în contexte legate de evoluţia şi de viziunea ta cu privire la jobul pe care vrei să îl obţii;

4. Cum te ajută experienţa interviului şi a jobului obţinut, în creşterea ta ca persoană şi ca profesionist – identificarea contribuţiei pe care o vei aduce în cadrul jobului obţinut, atât din perspectiva abilităţilor, cât şi a atitudinii; identificarea influenţei pe care jobul obţinut o va avea în evoluţia ta ulterioară;

5. Susţinerea prezentării finale – tot ceea ce vei exersa la primele 4 întâlniri se va concretiza în scrierea şi susţinerea proiectului final.

Aşadar, în cadrul atelierului, vei descoperi cum să îţi formulezi clar scopul şi argumentele, cum să le transmiţi eficient, cu impact şi cu emoţie şi îţi vei exersa ablităţile de scriere şi de prezentare, într-un mod creativ şi într-un spaţiu sigur, cu susţinerea participanţilor şi a lectorului.

foto: unsplash.com

Cumpără »