Cum îţi foloseşti vocea în dezvoltarea personală

Cursul se va desfăşura săptămânal, în zile de vineri, în intervalul 19:00-21:00.

Cât de bine îţi cunoşti vocea? Ştii s-o foloseşti astfel încât să exprime exact ceea ce doreşti, indiferent de emoţii sau starea de spirit? Toate astea se învaţă şi avem profesorul potrivit pentru tine. Jurnalista Julia Nagy, om de comunicare cu multă experienţă în radio şi televiziune, îţi propune un atelier online intensiv la care să-ţi lucrezi şi să te împrieteneşti cu propria voce.

Vocea ta se poate transforma în motorul care creşte încrederea în sine şi poate deschide noi oportunităţi. Memorabilitatea unei voci stă nu doar în tonalitate ci şi în puterea ei de a transmite informaţii, stări şi emoţii.

Ca şi muşchii, vocea se exersează iar transformarea ei poate avea impact pozitiv asupra dezvoltării personale.

Temele celor două întâlniri sunt:

1. Cunoaşte-ţi vocea. Înţelege-ţi respiraţia. Observăm tonalitatea şi inflexiunile vocii. De ce unele voci atrag / Exerciţii de respiraţie şi dicţie.

2. Controlul vocii. Cum poţi amplifica calitatea comunicării folosindu-ţi corect tonul vocii şi momentele de pauză / Exerciţii aplicate pe situaţii de comunicare.

Cursul are loc online, live, pe zoom.us. Vă rugăm să ţineţi cont de data şi ora la care au loc întâlnirile, cursurile nu se înregistrează. Cu o zi înainte de data începerii, veţi primi  un link cu ajutorul căruia veţi accesa cursul pe Zoom.us.

Fotografie creată de Karolina Grabowska, de la Pexels

Cumpără »