Concertul Extraordinar de Anul Nou 2019, ediţia a VI-a

Bilete în reţeaua Eventim

CELEBRATE 2019: Classical Arias and Dances”

Fundaţia Calea Victoriei vă invită în 7 ianuarie, ora 19.00, la Teatrul Naţional Bucureşti, Sala Mare, să începeţi anul 2019 cu magia muzicală creată de dirijorul Tiberiu Soare şi Symphactory Orchestra, alături de trei solişti de operă remarcabili: mezzosoprana Maria Miron (Jinga), bas-baritonul Cătălin Ţoropoc şi soprana de coloratură Mădălina Andreea BarbuDacă nu poţi ajunge la concert, îl poţi asculta în direct pe Radio România Muzical sau îl poţi urmări pe TVR 3.

Vă propunem o călătorie în lumea fermecătoare a sunetelor, în care ne vom desfăta cu creaţiile splendide ale unor mari compozitori de muzică clasică şi operă: Mozart, Rossini, Donizetti, Brahms, Ceaikovski, Bizet, Strauss, Delibes, Gounod şi Puccini.

Programul serii va conţine arii, duete şi terţete faimoase, poveşti de dragoste însufleţite de vocile vibrante şi pline de culoare ale celor trei solişti invitaţi, totul pe acordurile calde şi învăluitoare create de Symphactory Orchestra.

Ne vom bucura, de asemenea, de valsuri, marşuri şi dansuri care animă, dincolo de secole şi frontiere, publicul din întreaga lume. Vom savura împreună un moment de sărbătoare, de celebrare a vieţii, sub bagheta inspirată a dirijorului Tiberiu Soare.

Concertul Extraordinar de Anul Nou – ediţia 2019 este organizat cu sprijinul: Casei de avocatură Bondoc şi Asociaţii SCA, FAN Courier şi al Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti.

Parteneri media: Radio România Muzical, Radio România Cultural, RFI România, România Liberă, Forbes România, Forbes Life, Unica, Psychologies, Cinemagia, Agerpres, 100delocuri.ro, Bookhub, Ziarul Metropolis, Decât o Revistă.

Biletele la concert se pot cumpăra numai prin reţeaua Eventim:

Aici Online  sau în magazinele Vodafone, Orange, Germanos, Carrefour, librăriile Cărtureşti şi Humanitas, benzinăriile OMV.

Categorii de bilete: Categoria I – 150 ron, Categoria II – 125 ron, Categoria III – 95 ron

NU SE FAC REZERVĂRI SAU ÎNSCRIERI LA CONCERT DE PE PAGINA FUNDAŢIEI, bilete pot fi procurate direct din reţeaua EVENTIM, de aici.

Ilustraţie afiş – Mr Musette