Cele 7 minuni ale Lumii
 

Biletele se găsesc pe Eventim.ro

Cu siguranţă ai auzit de cele Şapte Minuni ale Lumii Antice. Dar ştiai că acest top realizat în secolul al II-lea î. Hr. era de fapt un ghid turistic pentru cetăţenii vechii Elade?

Din acele minuni ale Antichităţii, astăzi doar Piramida din Giza mai poate fi inclusă într-un ghid turistic. Despre celelalte şase discutăm doar la trecut.

Acum 15 ani a apărut un alt top al celor Şapte minuni, de data aceasta ale Lumii Moderne. În acestă listă nouă întâlnim costrucţii mai vechi şi mai noi, printre care Marele Zid Chinezesc, Coloseumul sau Statuia lui Iisus din Rio de Janeiro.

Te invităm la o incursiune prin lumea veche şi nouă deopotrivă, la care vom povesti despre cele 7 minuni ale lumii antice şi moderne. Istorie, arhitectura şi artă, toate se îmbină frumos şi te îndeamnă să redescoperi comorile antichităţii cu ajutorul unor monumente celebre.

De la Farul din Alexandria, la Statuia lui Zeus sau Colosul din Rodos, descoperi fascinante civilizaţii pe care arheologii continuă să le cerceteze. Explorezi apoi monumente ce pot fi încă admirate, precum Taj Mahal sau oraşul Patras, adevărate bijuterii arhitecturale pe care le poţi include pe lista de locuri pe care le vei vizita în vacanţele viitoare.

foto: freepik.com


Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informaţii despre cele mai noi ateliere şi evenimente!