Ce si cum vreau sa realizez in viata
 

Fiecare dintre noi are un timp limitat in care sa lase o amprenta personala a trecerii sale,  prin ceea ce este, si mai ales, ceea ce face. Astfel, deciziile noastre majore cu privire la CE si CUM dorim sa realizam fac parte dintr-un un joc cu miza majora, in care reluarile din pozitia de start sunt dificile si costisitoare.

De aceea, atelierul isi propune sa ofere participantilor oportunitatea de a isi defini o harta personala a ceea ce isi doresc sa obtina in viata, pornind de la premizele foarte individuale ale convingerilor, talentelor si pasiunilor personale si continuand cu capabilitatile la fel de individuale de utilizare si dezvoltare a resurselor disponibile.

Daca ar fi sa pariez o singura data, pe ce as pune miza in jocul meu personal?

Cele 5 ateliere vor avea urmatoarea structura:
1.    Ce ma pasioneaza cu adevarat? Care sunt activitatile in care obtin rezultate excelente, care vin aproape ca ‘de la sine’ pentru ca ceea ce fac ma intereseaza cu adevarat? Care sunt talentele mele personale? Ce imi doresc cu adevarat sa realizez pe termen lung?

2.    Care sunt ‘disciplinele’ pe care trebuie sa le practic pentru a face posibile obiectivele propuse? Cum trebuie sa imi gestionez si dezvolt resursele astfel incat sa depasesc dificultatile inerente care vor aparea?

3.    Ce trebuie sa invat pe termen lung, pentru a realiza ceea ce mi-am propus? Care sunt modalitatile prin care sa integrez o invatare continua in activitatea mea cotidiana?

4.    Care sunt cele mai mari prioritati pentru mine, astfel incat sa imi gestionez timpul in consecinta? Care sunt cele mai bune strategii pentru a imi ordona activitatea activitatea in functie de criteriul de importanta, si nu doar de urgenta?

5.    Care este planul meu personal de reusita in viata? Cum se structureaza acest plan atunci cand integrez pasiunea cu capapilitatile si cu prioritatile? Care sunt criteriile pe baza carora voi putea spune ca am obtinut ceea ce mi-am propus?

Foto: Andrei Contiu


Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informaţii despre cele mai noi ateliere şi evenimente!