Deseori avem calitati sau capacitati deosebite, insa nu stim cum sa le punem in practica, fie pentru ca nu ne-a invatat nimeni, fie pentru ca uneori acest lucru este foarte greu de realizat.

In dezvoltarea noastra personala stabilirea unor prioritati si disciplina in punerea lor in practica sint elemente esentiale pentru a ajunge la un rezultat care sa ne reprezinte si sa ne implineasca.

Impreuna putem afla care sint pasii pentru a identifica la ce esti bun cu adevarat, si cum trebuie sa procedezi pentru a-ti pune in valoare calitatile.

Scoala ne invata foarte multe lucruri insa TEORETIC, si descoperim apoi, in viata, prin greseli sau consumind mult din timpul nostru, cum se pun in practica lucrurile pe care le stii sau le-ai invatat cindva. Iar altii cauta sa afle toata viata ce ar putea face bine si cu placere…

Vor fi doua intilniri pe luna.

… 6 luni pentru 5 intrebari:

* CE? Care sunt obiectivele pe care doresc sa le ating? Care sunt criteriile prin care judec succesul meu personal?

* DE CE? De ce imi doresc sa realizez aceste obiective? Ce vreau sa las in urma mea, acolo pe unde trec?

* CINE? Care sunt talentele si abilitatile mele? Ce ma diferentiaza de ceilalti si ce ma apropie de ei? Cine sunt cei de care am nevoie pentru a ma invata/ ajuta?

* CUM? Ce am de facut pentru a realiza obiectivele pe care mi le-am stabilit? Care sunt pasii pe care trebuie sa ii parcurg?

* CAND? Care este momentul potrivit pentru a incepe ceea ce imi propun? Ce pot sa fac cu timpul limitat care imi sta la dispozitie? Cum sa imi stabilesc prioritatile?

Nu se vor tine prelegeri si nu se vor oferi retete standard pentru succes. Se vor da ‘teme de casa’ dificile, se vor pune sub semnul intrebarii raspunsuri convenabile si conventionale si se vor valida si contra-valida norme scrise si nescrise.

Rezultatul final pentru fiecare participant va tine de masura in care ea/el va gasi raspunsuri personale la fiecare intrebare, raspunsuri care sa se intample apoi in fiecare zi…


Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informaţii despre cele mai noi ateliere şi evenimente!