Arta de a avea întotdeauna Dreptate (12 şi 13 august)
 

LA ACEST CURS NU MAI SUNT LOCURI.

Întâlnirile se desfăşoară zilnic, luni 12 şi marţi 13 august, de la 19.00-21.00

Cunoaşterea rămâne cea mai democratică formă de putere” – Alvin Toffler

Foarte apreciat în anul de graţie 1830, Arthur Schopenhauer ne invită să apelăm la o serie de stratageme care să ne dea dreptate înTOTdeauna. Arthur Schopenhauer ne mai învaţă, de asemenea, că suntem născuţi cu dorinţa genetică de a avea dreptate, chiar şi atunci când de fapt nu o avem. Poate de aceea, marele filozof născut în Polonia obişnuia să-şi certe câinele numindu-l: “Omule!”.

Participanţii la acest curs vor înţelege care sunt pârghiile care ne fac să fim crezuţi. A avea dreptate este una dintre dorinţele pe care majoritatea oamenilor o au. Oratoria, retorica, dialectica sunt instrumente care pot fi folosite astfel încât “adevărul“ să fie mereu de partea noastră.

În comunicarea de zi cu zi a fi crezut este de cele mai multe ori obiectivul principal. Se poate întâmpla, însă, sa nu fim crezuti chiar dacă spunem adevărul. În cadrul cursului, vom discuta despre ce ne face să fim ascultaţi, acceptaţi, înţeleşi.

Un discurs persuasiv înseamnă mai mult decât o construcţie atentă a speech-ului, înseamnă în primul rând să înţelegi ce aşteaptă auditoriul. Participanţii la acest seminar vor afla ce şi cum este recomandat să spunem, astfel încât să avem întotdeauna dreptate.

Training curricula:

– Pattern de gândire –  să intelegem cum gandeste celalalt
– Logica şi dialectica
– Retorică şi oratorie
– A avea dreptate / A fi crezut / A spune adevărul
– Discurs persuasiv
– Strategii de susţinere a ideilor
– Pretenţia de a avea înTOTdeauna dreptate

 Imagine preluata de pe pexels:

https://www.pexels.com/photo/man-in-red-crew-neck-sweatshirt-photography-941693/

 


Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informatii despre cele mai noi ateliere si evenimente!