Anti-aging: Cum sa aratam si sa ne simtim tineri
 

Desi nevoia de tinerete exterioara exista inca de pe vremea Cleopatrei, in ultimii 20-30 ani notiunile de anti-aging au luat o amploare incredibila si la momentul actual este cea mai mare piata la nivel mondial.

Probabil ca si presiunea societatii care etaleaza in media fiinte “perfecte” si conditioneaza in mare masura integrarea intr-un anumit mediu prin prisma aspectului exterior, a dus la ceea ce fals se vrea a fi antiaging. Nevoia existentei unor metode rapide, cu efect imediat asupra trupului fiintei umane, a condus la indepartarea din ce in ce mai mult de frumusetea autentica exterioara dar si interioara.

Eu imi doresc si imi propun sa facem o calatorie in adancul celulelor noastre, sa descoperim impreuna ca antiaging inseamna in primul rand pastrarea vitalitatii, lipsa bolii si un aspect armonios si placut si ca exista metode sigure prin care le putem pastra.

Toate aceste secrete se gasesc clar scrise in genele noastre iar lucrul extraordinar este ca NOI avem capacitatea de a influenta activ cum sunt citite aceste programe. Este probabil una dintre cele mai mari puteri ce ne-au fost date si vom invata impreuna cum le putem folosi .

Si nu uita: TRUPUL TAU E UN TEMPLU! TRATEAZA-L CU VENERATIE!

imagine  – “The Green Mirror” (1911), de Guy Rose

imagine preluata de aici: http://www.wikipaintings.org/en/guy-rose/the-green-mirror-1911


Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informaţii despre cele mai noi ateliere şi evenimente!