Andra Samson
 

ANDRA SAMSON – consultant în comunicare şi lector la Fundaţia Calea Victoriei.

În prezent doctorand la Facultatea de Litere, Universitatea Bucureşti, pentru că interesul meu pentru rolul poveştii şi al figurii eroului în contexte sociale multidisciplinare pare că nu se potoleşte uşor.

Mai demult, master în Etnologie, Antropologie Culturală şi Folclor la Facultatea de Litere a aceleiaşi universităţi, unde mi-am dat şansa să mă apropii mai mult de o pasiune mai veche – povestea şi identitatea narativă – între construcţie, miraj, dezvrăjiri şi revrăjiri, dileme şi resemnificări.

Şi mai demult, licenţiată în Comunicare şi Relaţii Publice tot la Facultatea de Litere, Universitatea Bucureşti.

Debutul în scris s-a întâmplat în 2019 cu un volum de povestiri Kaleidoskop, apărut la editura Tritonic, în care şi-a găsit loc proza fantastică.

Nu mult mai târziu, tot în 2019 urmează un al doilea volum Povestea şi Sacrul. Căutarea sensului în dinamica socială a prezentului. O privire antropologică, la editura Institutul European.

Pentru că mi-am dorit să găsesc casă poveştilor mele, aştern o parte dintre ele pe www.povesticumiez.com – proză scurtă, ficţiune. Am deschis tot aici uşa publicării multor proze selectate în timpul atelierelor de scriere creativă şi am s-o mai fac.

De aproape o viaţă, consultant în comunicare strategică, trainer şi facilitator în comunicare. Mai simplu spus, încerc să aduc naraţiunea în sfera disciplinelor aplicate precum storytelling în business, public speaking, cultură şi dezvoltare organizaţională, advocacy, comunicare instituţională, branding.


Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informaţii despre cele mai noi ateliere şi evenimente!