Stare de bine în Corpul tău: Atelier Experienţial
 

Dragi Călători ai lumilor interioare,

Vă invităm sâmbătă, 8 iunie, de la ora 17:00, să explorăm împreună cum propriul corp poate deveni un refugiu şi cum putem cultiva un sentiment de siguranţă şi de echilibru în viaţa de zi cu zi.

Prin înţelegerea conceptului de stres şi a modului în care funcţionează sistemul nervos autonom, vom învăţa să ne observăm reacţiile la stimuli, să ne conectăm mai profund cu spaţiul interior al corpului şi să înţelegem semnalele pe care acesta ni le transmite.

Participând la atelierul pe care ţi-l propunem:

  • Vei căpăta cunoştinţe teoretice, dar şi informaţii practice despre modul în care funcţionează sistemul tău nervos
  • Vei descoperi lucruri valoroase despre tine şi despre cum poţi cultiva sentimentul de a te simţi “acasă în corpul tău”
  • Vei explora tehnici şi exerciţii somatice pe care le poţi integra în viaţa ta pentru a gestiona mai eficient stresul şi pentru a cultiva un sentiment de siguranţă
  • Vei învăţa cum să foloseşti corpul ca punte pentru accesarea unei stări de echilibru
  • Vei putea avea o imagine mai clară a relaţiei dintre minte, corp şi emoţii
  • Vei descoperi moduri de a integra mişcarea conştientă, meditaţia şi alte tehnici, pentru a-ţi îmbunătăţi relaţia cu tine însuţi
  • Vei avea parte de un spaţiu de susţinere, primitor şi cald
  • Vei cunoaşte oameni ce au interese şi valori comune cu tine

Trăim în era informaţiei, este momentul să începem să cunoaştem mai multe despre modul în care funcţionează locul în care trăim permanent: corpul nostru.

E necesar să ne amintim că e dreptul nostru din naştere să ne simţim în siguranţă în propriul spaţiu interior şi în lumea din jur!

Vino cu inima deschisă, cu haine lejere, ceva de notat şi multă curiozitate.

Curaj! Pe cuvânt că merită! – Bianca, Ghid în călătorii interioare

Bianca Marcarov-Banu

Cine sunt eu?! Cu siguranţă un om îndrăgostit de viaţă.

Îmi place să mă conectez cu oamenii, să culeg frânturi din mine recunoscute în corpul, mintea şi inima lor.

Scriu şi pictez când apare inspiraţia, dansez când ceva se vrea a fi mişcat în mine şi mă încarc petrecând timp cu elementele naturii.

Am experienţă de peste 15 ani în industria Wellness şi am susţinut clase, seminarii şi cursuri în mai multe oraşe din România, dar şi în Bulgaria, Italia, Portugalia şi Mexic. Prima licenţa mi-am luat-o în kinetoterapie în cadrul ANEFS-ului, unde am urmat şi cursurile masterului în Nutriţie şi Remodelare corporală, dar şi cursul postuniversitar de preparator fizic.

Din 2016, am început facultatea de psihologie, iar pasiunea pentru mişcare s-a transformat în ceva mult mai complex şi s-a întâlnit cu minunata lume a sufletului. Entuziasmul acestei noi lumi m-a condus în 2018 către formarea în psihoterapie integrativă în cadrul ARPI şi ulterior către formarea în cadrul Somatic Experiencing.

De-a lungul anilor, am participat la diverse tabere şi workshopuri de terapie prin dans şi mişcare, somatoterapie, terapie de cuplu, psihoterapie transgeneraţională, psihoterapie existenţială, epigenetică şi neuroştiinţe, constelaţii sistemice, şamd.

În ultimii ani am început să facilitez sesiuni 1-1, retreaturi şi ateliere orientate către o abordare holistică a ceea ce înseamnă corpul şi mişcarea, dar şi relaţia cu sinele în toate valenţele ei.

În prezent, lucrez cu grupuri mari şi mici, şi în sesiuni private, predau Yoga & Pilates.

Mai multe despre mine şi activităţile mele, aici:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100063505864953

https://www.facebook.com/bianca.marcarov

https://instagram.com/biancamarcarovbanu?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==

Sursă foto sus – https://www.pexels.com/photo/woman-spreading-both-her-arms-2529375/

Cumpără »

Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informaţii despre cele mai noi ateliere şi evenimente!