Epopeea lui Ghilgames deschide campania “Imblanzirea Cartilor”
 

Fundatia Calea Victoriei si Facultatea de Litere, Universitatea din Bucuresti, lanseaza la Teatrul Odeon primul eveniment din cadrul campaniei “Imblanzirea Cartilor”. Proiectul isi propune sa apropie publicul de texte valoroase din toate genurile si timpurile.

Va invitam in foaierul Teatrului Odeon, in data de 25 februarie, ora 17:30, la o discutie despre Epopeea lui Ghilgames. Gazdele acestui eveniment vor fi Dorina Lazar, directorul Teatrului Odeon, Dragos Galgotiu, regizorul spectacolului de teatru Epopeea lui Ghilgames si Elena Mazilu-Ionescu, conf. dr. la Facultatea de Litere, Universitatea din Bucuresti, sectia de Literatura Universala si Comparata.

In premiera, regizorul Dragos Galgotiu va media relatia spectacol – public  si  va dezvalui cum, pornind de la textul antic, s-a nascut spectacolul sau, iar doamna Elena Mazilu-Ionescu va arata cum temele si personajele Epopeii lui Ghilgames revin in textele unor scriitori moderni. Participantii sunt invitati sa intre in dialog cu gazdele noastre.

Intrarea la acest eveniment este libera.

Elevii si studentii care vor participa la aceasta dezbatere vor beneficia de intrare gratuita la primele reprezentatii ale spectacolului Epopeea lui Ghilgames, la Teatrul Odeon, in 27, 28 februarie si 1 martie, ora 19:00.


Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informaţii despre cele mai noi ateliere şi evenimente!