Va invitam la un dialog inspirational cu Dr. Wargha Enayati, fondatorul retelei private de sanatate Regina Maria, dar si a fundatiei cu acelasi nume.

Medic specialist in cardiologie si speaker cu experienta, Dr. Wargha Enayati s-a implicat in conceperea si implementarea proiectelor sociale, medicale si educationale pentru persoane provenind din grupurile defavorizate. In acest moment, Fundaţia Regina Maria, susţine o policlinică sociala, doua proiecte afterschool si un proiect pe etica in afaceri – Umanager (alaturi de alte trei figuri marcante din business-ul romanesc – Steven van Groningen, Silviu Hotaran şi Septimiu Postelnicu).

In cadrul acestui eveniment cu intrare libera, vom invata din experienta si motivatia domnului Wargha Enayati pentru a face Bine si vom descoperi impreuna:

  •  Ce ne motiveaza sa facem bine?
  • Are moartea sau sensul vietii ceva de a face cu intentia noastra de a face bine sau nu?
  • De unde vin valorile? De ce nu le respectam totusi?
  • Cum pastram un echilibru intre dezvoltarea materiala si cea spirituala?
………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Dr. Wargha Enayati este fondatorul Retelei private de sanatate REGINA MARIA si al Fundatiei Regina Maria, medic specialist în cardiologie.

S-a nascut în 1964 în Germania, provine dintr-o familie de origine iraniana. A venit in Romania în 1983, în plin regim comunist, atras de viata şi activitatea Reginei Maria a Romaniei. A inceput Facultatea de Medicina in Regensburg, Germania si a absolvit-o la Cluj, iar specializarea in cardiologie a facut-o in Bucuresti, la spitalul Fundeni.

Incepand cu anul 1995, a fondat Centrul Medical Unirea care, prin fuziunea cu Euroclinic la inceputul anului 2011, a devenit Reteaua privata de sanatate REGINA MARIA, cea mai mare retea privata de sanatate din Romania.


Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informaţii despre cele mai noi ateliere şi evenimente!