pexels-photo-127246-large

Atunci cand ne cunoastem bine, lucrurile se asaza atat pe plan personal (familie, relatie de cuplu), cat si pe plan profesional, iar daca ne indreptam si catre cai spirituale potrivite noua, calea in viata este mult mai lina, armonioasa si ne simtim impliniti, cu rol si cu rost.

Testele de autoevaluare creative si unice pe care le vom rezolva la curs vor aduce mai multa deschidere catre Sine, dar si o mai buna cunoastere si acceptare a ceea ce este fiecare, ce daruri are si ce poate face cu ele spre binele sau si al celorlalti.

Completarea unei harti a vietii, la prima intalnire si la ultima intalnire, va duce la o evaluare reala a progresului personal, dar si la obtinerea unei unelte foarte utile ce poate fi folosita in orice etapa a vietii.

Prin exercitii si jocuri creative, participantii vor capata o noua perspectiva asupra a ceea ce ei reprezinta atat pentru ei cat si pentru cei cu care isi petrec mult timp. Un exercitiu de meditatie – introspectie – va deschide o usa catre abordarea spirituala a Sinelui.

La fiecare intalnire vom face exercitii individuale si de grup, punand astfel fiecare participant in contexte diferite de viata. Vom experimenta la curs si cateva tehnici simple de imbunatatire a energiei fizice si de eliminare a stresului.

Pana la final, fiecare participant va invata sa isi faca un plan personal de life Coaching.

Cand vrei sa ai succes, ai nevoie sa te cunosti foarte bine pentru a putea defini ce reprezinta pentru tine implinirea in viata. Suntem diferiti si definim diferit o viata implinita. Important este sa gasim acele resurse, unelte, contexte, care ne fac sa scoatem tot ce e mai frumos din noi, in slujba unui scop care ne motiveaza sa investim in noi spre binele tuturor.

Se spune ca atunci cand esti in armonie cu tine (suflet, minte, trup), viata iti deschide toate usile, ramane sa vrei sa treci pragurile.

Va astept la acest atelier pentru a face din timp autocunoastere si din noi insine frumosul uitat sau nedescoperit inca.

Imagine preluata de aici – https://www.pexels.com/photo/floating-lantern-127246/