Zeiţele din noi – Arhetipuri ale feminităţii
 

Evenimentul va avea loc online.

Dacă ai avut vreodată senzaţia că eşti mai mult decât ceea ce ştii momentan despre tine; dacă ai sentimentul că există încă zone neexplorate în propria ta fiinţă; dacă vrei să arunci o privire către faţa nevăzută a ceea ce eşti, te invit să descoperim împreună Zeiţele care îţi guvernează universul interior.

Există femei care simt nevoia de a aparţine până la contopire bărbatului lor, dar şi femei care ştiu să îşi afirme puterea mai presus de orice obstacol. Există femei care pot să deschidă cerurile, dar şi femei înrobite de propria senzualitate. Există femei materne până la sacrificiu, dar şi femei care-şi preţuiesc cu ardoare libertatea. Există femei preotese, dar şi femei amazoane. Există femei în care freamătă dorinţa de a şti cine sunt, dar şi femei inconştiente de propria feminitate.

Vă invit să cunoştem împreună zeiţele din noi, cele care guvernează fiecăreia felul propriu de a fi, pentru a le putea onora aşa cum se cuvine şi pentru ca, prin intermediul lor, să devenim mai complete. :)

Zeiţele despre care vorbim sunt imagini feminine care locuiesc în inconştientul umanităţii de mii de ani. Ele diferă una de cealaltă, fiecare având atât trăsături pozitive, cât şi potenţial negative.

Zeiţele reprezintă tipare ale feminităţii impregnate cu mai multă putere şi diversitate comportamentală decât li s-a permis femeilor obişnuite să manifeste de-a lungul timpului. Ele sunt frumoase şi puternice. Sunt motivate de lucrurile pe care le preţuiesc şi reprezintă modele arhetipale care punctează cursul vieţii unei femei.

Cu o zi înainte de începerea evenimentului, toţi cei înscrişi (taxa achitată) vor primi  un link, cu ajutorul căruia să acceseze cursul şi instrucţiunile de conectare la Zoom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Imagine sus – pictură Venus, de Henri Pierre Picou

preluată de aici – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Picou,_Henri_Pierre_-_Venus_-_19th_century.jpg


Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informaţii despre cele mai noi ateliere şi evenimente!