Va invitam la un atelier intensiv de introducere in fotografie cu Mugur Varzariu, artist social, Canon explorer, derulat simbata de la 10:00-17:00, cu pauza la prinz.

Descrierea Cursului:

Acest curs demistifica DSLR-ul astfel incat participantii sa se familarizeze cu aparatele si sa le foloseasca fara reticenta.

Invatam cum sa folosim setarile si functiile camerelor fotografiind. Vorbim despre diafragma, timp de expunere, ISO, white balance, formatare si avantajul de a fotografia folosind diferite tipuri de fisiere.

Observam in mod practic cum diverse setari ale camerei influenteaza imaginea obtinuta.

Echipament pentru Curs:

Fiecare participant isi aduce propria camera DSRL, un obiectiv, manualul si un card de memorie. Verificati ca bateria sa fie incarcata inainte de curs.

Participanti sunt rugati sa citeasca manualul de instructiuni al aparatului.

Numarul maxim de participanti – pentru a se prezenta cit mai temeinic materia, si a putea raspunde intrebarilor fiecarui cursant – este de 10 persoane.

—

Fotografiile lui Mugur Varzariu au fost publicate de catre publicatii de prestigiu, cum ar fi: Le Monde, The Economist, The New York Times, Welt, Los Angeles Times.

Desi a inceput sa lucreze ca fotograf din 2010, in acelasi an a cistigat iReport CNN award si a avut fotografii selectate de catre diversi editori precum Daphne Angles (2010), Alexia Singh, Renata Ferri si Paul Romer (2011) in cadrul competitiei Editor’s Choice 3 organizata de CPN (Canon Professional Network). Doi ani consecutivi a avut seara de proiectie in cadrul renumitului festival de fotojurnalism Visa pour l’Image de la Perpignan.

In 20 Decembrie 2011 a primit distinctia ‘Honorable Mentions’ – UNICEF ‘Photo of the Year’ 2011.

Din anul 2012 este parte din programul “Canon Ambassadors Program” ca “Explorer”.

mai multe info si fotografii ale lui Mugur Varzariu puteti gasi aici: http://www.mugurvarzariu.com/about/