Ziua Porţilor Deschise 2021 la Fundaţia Calea Victoriei: demo-uri gratuite, fizic şi online, cadouri şi promoţii
 

Sâmbătă, 12 iunie, Fundaţia Calea Victoriei organizează Ziua Porţilor Deschise 2021 şi anunţă reînceperea cursurilor la sediul său din inima Bucureştiului! Evenimentul din acest an are loc atât fizic, la sediu, cât şi online şi le oferă iubitorilor de cultură din Bucureşti şi din alte oraşe demouri gratuite pentru cele mai îndrăgite cursuri ale fundaţiei.

Pe lângă cele 16 evenimente gratuite, cursanţii sunt aşteptaţi cu surprize şi o promoţie specială.

Aşa că, dacă v-a fost dor să vă întâlniţi cu oameni pasionaţi de aceleaşi subiecte, acum aveţi ocazia de a participa în siguranţă, fizic, la demo-uri pentru cursuri despre Leadership, Tarot, Branding personal, Istorie interbelică, Astronomie şi Vorbire în public.

Ziua Porţilor Deschise e sărbătorită şi în online! Comunitatea iubitorilor de cultură din toată lumea, formată pe parcursul a mai mult de un an de cursuri desfăşurate în mediul virtual, poate participa online, pe zoom.us, la demo-uri despre Pictori celebri, Mitologie egipteană, Stima de sine, Scriere creativă, Artă contemporană, Cultură japoneză şi Meditaţie.

Toate demo-urile desfăşurate fizic sau online de Ziua Porţilor Deschise sunt gratuite, ai mai jos lista completă. Înscrierile se fac pe [email protected], menţionând numele participantului şi al demo-ului ales.

Fiecare participant înscris la un demo de Ziua Porţilor Deschise va primi la înscriere un VOUCHER de 50 DE LEI pe care îl va putea folosi la una dintre Şcolile de Vară din 2021.

Mai mult! În perioada 9 – 13 iunie 2021 vă puteţi bucura de 15% REDUCERE la toate cursurile din programul fundaţiei, desfăşurate fizic sau online. Lista completă a cursurilor din promoţie este AICI.

PROGRAM ZIUA PORŢILOR DESCHISE:

11.00

Demo online: Tamara de Lempicka – Pictoriţa Art deco – cu istoricul Monica Neaţu

Demo la sediu: Vacantele Reginei Maria: de la Bran la Balcic – cu istoricul Anita Sterea

Demo la sediu: Strategii de leadership – cu trainerul Alin Comşa

Demo la sediu: Simboluri în Tarot – cu Andreea Lupu

12.00

Demo online: Mitologie Egipteană – Călătoria lui Osiris – cu Cristian Vechiu

Demo online: Construirea stimei de sine – cu Alice Cornea

Demo la sediu: How to be a lady in 2021 – cu Valentina Bălaşa Ario

Demo la sediu: Primii paşi în Branding personal – cu Dana Tudose Tianu

13.00

Demo online: Exerciţii de scriere creativă pornind de la o imagine, un parfum sau o madlenă, precum Proust – cu Andra Samson

Demo online: Artişti contemporani care schimbă lumea artei: Mircea Cantor (RO) şi Damien Hirst (UK) – cu Mihaela Ion

Demo online: Jurnalul meu ilustrat – exerciţiul cu zâmbete – cu Andreea Mironiuc

Demo la sediu: Perioada interbelică şi mitul „epocii de aur” – cu istoricul Ionuţ Mircea Marcu

14.00

Demo online: Miyazaki şi lumile sale magice – cu Alice Teodorescu

Demo online: Exerciţiu de meditaţie – cu Andreea Ionescu

Demo la sediu: Călătorie în jurul Soarelui  – cu Adrian Şonka

Demo la sediu: Rolul emoţiilor în vorbirea în public – cu Iulia Melinte

* Oferta este valabilă pentru orice curs care începe în perioada 9 iunie – 31 august 2021, achitat în intervalul 9-13 iunie. Reducerea se aplică la costul întreg şi nu se cumulează cu alte oferte sau reduceri.

* Dacă te înscrii la un curs online, cu o zi înainte de data începerii primeşti pe adresa de mail lăsată linkul unde vei putea urmări cursul. Te rugăm, verifică în Spam sau Promoţii primirea mesajului.

* Demo-urile şi cursurile de la sediul Fundaţiei se vor desfăşura în condiţii de siguranţă sanitară (dezinfectarea sălii, obligativitatea purtării măştii şi a respectării distanţei dintre cursanţi etc.), în conformitate cu reglementările în vigoare. Capacitatea sălii va fi redusă la 70%.

ilustraţie de Jozsef Vass


Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informaţii despre cele mai noi ateliere şi evenimente!