Workshops for Beautiful Minds – 26 de Evenimente gratuite la Promenada Mall (2-15 oct.)

Vrei să-ţi găseşti inspiraţia toamna asta? Fundaţia Calea Victoriei te invită la Promenada Mall să participi la „Workshops for beautiful minds”, să te bucuri de ateliere cu INTRARE LIBERĂ de stil vestimentar, wellbeing, astronomie, relaţii publice, bune maniere, istoria religiilor, public speaking, poveştile Bucureştiului, design interior, comunicare şi parenting.

Din 2 până pe 15 octombrie, la Promenada Mall, lectorii fundaţiei îţi vor oferi ateliere intensive, de 40 de minute, care te vor încărca cu bună dispoziţie şi inspiraţie. Te încurajăm să-ţi urmezi pasiunile nou descoperite: toţi participanţii la aceste evenimente vor primi cadou vouchere cu reducere de 10% pentru cursurile de la fundaţie din toamna asta. :)

Participarea la atelierele din program este gratuită, tot ce trebuie să faci este să fii pe fază şi să vii la timp, pentru că locurile sunt limitate.  Şi nu uita să ne anunţi pe [email protected] la ce atelier vrei să vii.

Vor fi câte două ateliere pe zi, de la 19.00 de luni până vineri şi de la 14.00 sâmbăta şi duminica. Ne găseşti la nivelul 1, lângă magazinul Altex, la Promenada Mall – Calea Floreasca Nr. 246B.

PROGRAM:

Luni, 9 octombrie: