VÂLTOAREA MINŢII în adolescenţă şi lecţiile PARENTAJULUI SENSIBIL
 

lansarea oficială a cărţilor semnate de Dr. Daniel Siegel

miercuri, 17 septembrie, orele 19.30, la Librăria Bastilia din Piaţa Romană

Două dintre cărţile lui Dr. Daniel Siegel dedicate părinţilor, specialiştilor şi tuturor celor interesaţi de propria dezvoltare emoţional-comportamentală, apar acum pentru prima dată în limba română la editura Herald, în colecţia PARENTAJ. Echipa editorială are bucuria să vă invite la evenimentul de lansare a celor două titluri de parentaj, volume care anunţă în avanpremieră şi conferinţa susţinută de autor la Bucureşti, de la sfârşitul lunii septembrie 2014. Sunt invitaţi să vorbească despre cele două cărţi şi despre autorul lor doi apreciaţi specialişti în psihologia copilului şi a familiei, dar şi oamene de media şi părinţi cu experienţă:

Gaspar Gyorgy, psihoterapeut

Olitia Mantelers, trainer de playful parenting

Adriana Titieni, trainer, realizator emisiuni de parenting

Liviu Macoveiciuc, tată blogger

Sanda Watt, redactor ed. Herald

AUTORUL

Dr. Daniel J. Siegel este specialist în educaţie şi psihiatrie, profesor la Universitatea din California, director al Centrului de cercetare Mindful Awareness din cadrul aceleiaşi universităţi şi director executiv al centrului educaţional Mindsight Institute. Este tatăl a doi copii trecuţi de adolescenţă şi autor al mai multor lucrări celebre adresate părinţilor şi specialiştilor. Dr. Daniel J. Siegel întâlneşte frecvent părinţi şi tineri din toată lumea prin intermediul conferinţelor şi atelierelor pe care le susţine.

VÂLTOAREA MINŢII – Puterea şi rolul transformărilor cerebrale în adolescenţă

Exaltare mentală. Confuzie. În adolescenţă, trecem prin ambele tipuri de vâltori ale minţii. Pe scurt, modificările cerebrale din adolescenţă prezintă atât riscuri, cât şi oportunităţi. Modul în care navigăm pe apele adolescenţei, ca tineri aflaţi în această călătorie sau ca adulţi însoţitori, poate îndrepta corabia care este viaţa noastră către locuri periculoase sau către aventuri palpitante. Decizia ne aparţine. (Daniel Siegel)

PARENTAJ SENSIBIL ŞI INTELIGENT – Să ne înţelegem pe noi înşine, pentru a creşte copii fericiţi 

Parentaj sensibil şi inteligent este o unealtă extraordinară pentru creşterea şi educarea copiilor. Darul acestei cărţi constă în faptul că este un excelent memento pentru a fi mai empatici cu proprii copii şi, la fel de important, cu noi înşine. Ea ne aminteşte că nu este niciodată prea târziu să-ţi vindeci vechile răni şi să te reeduci pe tine însuţi. Făcând acest lucru, ţi se permite să fii mai prezent şi mai plin de bucurie în călătoria copilului tău. Atât părintele, cât şi copilul ajung la destinaţie mai întregi şi mai iubitori. (Jessie Nelson, regizor, producător şi scenarist)

Cărţile sunt disponibile spre achiziţionare şi la evenimentul de lansare!

Participanţii la eveniment vor intra automat în tombola editurii prin care pot câştiga la lansare premii constând în cărţi din colecţia PARENTAJ. 


Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informaţii despre cele mai noi ateliere şi evenimente!