Târg de Crăciun 2022 – Cadouri şi delicatese culturale
 

Cele mai frumoase şi inspirate cadouri de Crăciun le găseşti la NOI!

Sâmbătă, 10 decembrie, între orele 11:00 şi 19:00, Fundaţia Calea Victoriei te invită la Târgul de Crăciun 2022 – Cadouri şi delicatese culturale, care are loc pe Bd. Dacia 78, într-o superbă vilă Art Deco.

Am selectat pentru voi daruri originale şi variate, create cu multă imaginaţie şi pasiune de artişti, artizani, creatori de obiecte, poveşti şi experienţe: cosmetice naturale, săpunuri aromate, lumânări parfumate, lavandă în diverse forme, bijuterii fermecătoare, ilustraţii colorate, accesorii creative, caleidoscoape magice, cărţi deştepte, decoraţiuni de Crăciun, dulceţuri şi prăjituri delicioase şi multe alte surprize.

Iată cu cine vă puteţi întâlni la Târgul de Crăciun de la fundaţie:

Tu ce alegi să dăruieşti anul acesta: inspiraţie, curaj, înţelepciune, speranţă, bucurie sau frumuseţe? Ai la dispoziţie o zi întreagă în care să descoperi şi să alegi pe îndelete cadouri pe sufletul tău şi al celor dragi.

Si, pentru că aşa cum se spune – DAR din DAR se face RAI – toţi cei care cumpără cadouri în cadrul Târgului participă automat la tombola care le aduce premiu un produs oferit de expozanţii noştri sau un voucher cadou pentru unul dintre evenimentele fundaţiei.

De asemenea, cu ocazia Târgului de Crăciun, Fundaţia Calea Victoriei îţi oferă o reducere de 20% la toate cursurile din luna ianuarie 2023.

Promoţia este valabilă în perioada 10-14 decembrie şi poţi alege cele mai interesante cadouri: cursuri pentru timpul liber, experienţe minunate pentru prieteni şi familie!

Oferta este valabilă doar pentru cursurile din listă, achitate în perioada 10–14 decembrie. Reducerea se aplică la costul întreg al cursului şi nu se cumulează cu alte vouchere sau reduceri. 

Târgul nostru este cel mai simpatic prilej de a te relaxa, socializa şi bucura de o atmosferă de sărbătoare în salonul nostru interbelic.

Te aşteptăm cu bună dispoziţie, entuziasm şi surprize muzicale!  Intrarea este liberă! :)


Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informaţii despre cele mai noi ateliere şi evenimente!