Sorin Lucaci
 

Sorin Lucaci a absolvit Facultatea de Psihologie şi Sociologie a Universităţii Hyperion în 1994, pasionat de psihologie, parentaj şi terapie de cuplu, spiritualitate, istorie şi dezvoltare personală. A lucrat 18 ani în presa scrisă şi a avut multe prezenţe în emisiuni radio şi tv.

Este scriitor, realizator tv, coordonator de evenimente culturale şi educaţionale la Editura Herald, lector. A publicat şapte volume de versuri şi un audiobook de poeme. Cea mai recentă carte, „Poveşti cu o pisică roşie şi alte reverii”, a fost publicată la Editura Herald, în 2018. La Editura Herald organizează evenimente culturale, lansări de carte, dezbateri pe diverse teme: mindfulness, tradiţii spirituale, psihologie, filosofie.

Este realizator al emisiunii OAMENI ŞI CĂRŢI de la Canal 33, unde are invitaţi psihologi, coacheri, terapeuţi, profesori universitari, artişti, scriitori şi oameni din diverse domenii umaniste.

În cadrul acestor emisiuni care se bucură de un real succes, Sorin Lucaci aduce, într-o formă coerentă şi consistentă, în faţa publicul larg teme importante din zona spiritualităţii, a istoriei religiilor, a psihologiei, a artelor, a terapiilor tradiţionale sau alternative, analizate împreună cu invitaţi aleşi cu mare grijă şi respect pentru public şi subiectele analizate.


Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informaţii despre cele mai noi ateliere şi evenimente!