Sărbătorim împreună 13 ani la Fundaţia Calea Victoriei!

Fundaţia Calea Victoriei sărbătoreşte 13 ani de existenţă împreună cu voi!

De 13 ani, echipa Fundaţiei a ajuns să însemne mai mult decât lectori şi angajaţi, iar din această comunitate faceţi parte şi voi, cursanţii pasionaţi de arte, dezvoltare personală şi subiecte smart.

Alături de voi am crescut, am gândit un program de cursuri variat şi am „inventat” mereu ateliere noi, în funcţie de interesele şi dorinţele voastre.

Vrem să continuam în aceeaşi formulă: împreună!

Sărbătorim 13 ani de FCV cu o provocare: între 1 şi 15 noiembrie spune-ne într-un scurt video postat pe contul tău de Facebook care este cursul tău preferat la Fundaţia Calea Victoriei şi de ce. Credem în comunitatea FCV, în feedback-ul primit de la voi şi mai ales în recomandările pe care numai voi le puteţi da.

Şi pentru că nu există sărbătoare fără dar, fiecare cursant FCV care ni se alătură printr-un astfel de video primeşte un cod de reducere de 25% la toate cursurile noastre timp de 13 luni.

Iată câteva lucruri simple pe care să le urmăreşti în video-ul făcut de tine:

• Alege un curs care ţi-a plăcut la Fundaţie, poate fi cursul pe care tocmai l-ai terminat sau un curs mai vechi, tu ştii ce ţi-a rămas la inimă.
  • Spune-ne numele cursului, de ce l-ai ales, ce a făcut ca acest curs să-ţi placă şi de ce l-ai recomanda mai departe.
  • Înregistrarea poate dura între 1 şi 2 minute, nu e nevoie de prea mult timp pentru ca vibe-ul cel bun să se transmită.
  • După ce urci acest video pe Facebook (public), dă-ne un link pe [email protected], ca noi să-ţi trimitem codul de reducere.
  • Foloseşte în postarea ta #cursulpreferatFCV, #13anideFCV, #iubescFCV

cursuri noiembrie noiembrie