Va invitam simbata 14 noiembrie, de la 11:00 sa ascultam si sa ne bucuram impreuna de povestile si aromele sapunului natural si bio, spuse de producatori si importatori pasionati de produse care ne amintesc de alte vremuri, cind sapunul era produs in casa, cu ingrediente naturale si nu devenise inca un produs realizat industrial, cu arome si coloranti artificiali, nocivi pentru piele.

Invitatii acestui eveniment vor fi:

Alma Rusu de la MioBio – va povesti despre sapunurile Rampal Latour din Provence, care continua o traditie din 1828

– Silvia Chindea de la Soap Millva povesti despre sapunurile produse in Romania cu cafea, bergamot, rozmarin, lamaie, ienupar, fenicul, menta, pin, tea tree

– Carmen Vasilescu – Ashima va povesti despre sapunurile terapeutice manufacturate in Israel care contin sare si namol din Marea Moarta, lapte de capra si pachuli

– Olivia de la olivo.ro – va povesti despre sapunurile din Grecia cu ulei de masline, levantica, musetel, lamiie si miere si despre sapunurile Lois fabricate in Romania, care contin levănţică, bergamot, citrice, lemongrass, muşeţel, petitgrain, grapefruit si eucalipt.

Fiecare povestitor va aduce cu sine sapunurile sale naturale din diverse plante si ingrediente naturale surprinzatoare, avind proprietati medicale si cosmetice. In afara de sapunuri vor aduce si alte produse naturale si/sau bio care au povesti interesante si calitati speciale.

Se vor face prezentari (imagini si informatii) care sa explice povestea si specificul acestor produse. Fiecare povestitor va prezenta produsele sale printr-o mica expozitie si va intra in dialog cu publicul, pentru a raspunde la intrebari si a explica cum aceste produse ne pot face viata mai sanatoasa, curata si parfumata.


Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informaţii despre cele mai noi ateliere şi evenimente!