Numele: proiect sau povara?

Va invitam la un eveniment cu Claudiu Bazavan, la Grand Hotel Continental, in cadrul caruia vom descoperi semnificatia si frumusetea numelor noastre, din perspectiva crestin-ortodoxa.

Dumnezeu şi părinţii ne-au dat câte un nume. Un nume care se imprimă în carnea sufletului asemenea unei peceţi. Desigur, suntem pe deplin liberi să decidem dacă ne vom mişca sau nu în matricea numelui. Cei mai mulţi de altfel habar nu au de semnificaţia numelui lor, darămite să mai şi acţioneze ca atare! Suntem liberi să facem orice, liberi să sfidăm numele, liberi chiar să-l schimbăm. Dar la final vom fi traşi la răspundere pentru o vocaţie pe care am abandonat-o din ignoranţă sau cu bună ştiinţă.

După numele pe care le purtăm noi suntem proiecte în derulare. Care este semnificaţia numelui? Care este proiectul sugerat de nume? Care sunt mijloacele de concretizare a acestui proiect? În ce condiţii eşuează proiectul? Numele predestinează? Ce se întâmplă dacă vocaţia numelui nu este asumată?

La toate aceste întrebări veţi afla răspuns joi, 22 noiembrie, la o nouă conferinţă despre NUME.

Toţi participanţii vor primi gratuit câte un exemplar al revistei CONŞTIINŢA.

Conferinta va avea loc la Grand Hotel Continental, una dintre cele mai frumoase cladiri din oras, clasata ca monument istoric, candva centrul high-life-ului bucurestean.