Gabriela Maalouf
 

Gabriela Maalouf, trainer specializat in cursuri de dezvoltare personala, este primul practician NLP din Romania care se specializeaza in programare neurolingvistica pentru copii si parinti, in Marea Britanie.

Imbinand omul si specialistul, Gabriela a creat o serie de ateliere atat de dezvoltare personala, cat si profesionala pentru a-i ajuta pe cei ce vor sa isi atinga potentialul maxim.

Proiectul de suflet al Gabrielei ramane Atelierul de Parenting “ Ghidul Familiei Implinite”, in cadrul caruia ii ajuta pe parinti sa aiba o comunicare cat mai frumoasa cu copilul lor, considerand ca relatia parinte-copil este importanta in cresterea si dezvoltarea acestuia. Combinand diverse teorii specifice, a lansat in Romania teoria Parentingului Personalizat, plecand de la practica si ajungand la teorie. Participand la aceste ateliere, parintii isi vor gasi singuri calea spre o relatie benefica si eficienta in familie.

O fire deosebit de ambitioasa, Gabriela a fost mereu aplecata spre studiu si formare profesionala continua, inscriindu-si in CV absolvirea a trei facultati – Facultatea de Limbi Straine Bucuresti, specializare Araba-Engleza; Facultatea de Sociologie a Universitatii Iordaniana din Amman si Facultatea de Management, specializarea marketing a Universitatii “Spiru Haret”.

De asemenea, are si un master in Tranzactii Internationale din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti. Pregatirea sa profesionala a fost completata si de alte cursuri si formari reusind sa aiba o autorizatie de traducator de limba araba si limba engleză avizata de Ministerul Educatiei Nationale, o diploma formator, acreditat de Ministerul Muncii, MEN, recunoscuta in Romania si UE, diploma consilier dezvoltare personala, acreditat de Ministerul Muncii, MEN, recunoscuta in Romania si UE.

 


Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informaţii despre cele mai noi ateliere şi evenimente!