Gabriela Maalouf
 

Gabriela Maalouf este psiholog şi psihoterapeut, doctorand al Universităţii Pedagogice de Stat „Ion Creangă”, din Chişinău.

Trainer specializat în cursuri de dezvoltare personală, este primul practician NLP din România care se specializează în programare neurolingvistică pentru copii şi părinti, în Marea Britanie.

Îmbinând omul şi specialistul, Gabriela a creat o serie de ateliere atât de dezvoltare personală, cât şi profesională pentru a-i ajuta pe cei ce vor să îşi atingă potenţialul maxim.

Proiectul de suflet al Gabrielei rămâne Atelierul de Parenting „Ghidul Familiei Împlinite”, în cadrul căruia îi ajută pe părinţi să aibă o comunicare cât mai frumoasă cu copilul lor, considerând că relaţia părinte-copil este importantă în creşterea şi dezvoltarea acestuia. Combinând diverse teorii specifice, a lansat în România teoria Parentingului Personalizat. Participând la aceste ateliere, părinţii îşi vor găsi singuri calea spre o relaţie benefică şi eficientă în familie.

O fire deosebit de ambiţioasă, Gabriela a fost mereu aplecată spre studiu şi formare profesională continuă, înscriindu-şi în CV absolvirea a trei facultăţi – Facultatea de Limbi Străine Bucureşti, specializare Arabă-Engleză; Facultatea de Sociologie a Universităţii Iordaniana din Amman şi Facultatea de Management, specializarea marketing a Universităţii „Spiru Haret”.

De asemenea, are şi un master în Tranzacţii Internaţionale din cadrul Academiei de Studii Economice Bucureşti. Pregătirea sa profesională a fost completată şi de alte cursuri şi formări reuşind să aibă o autorizaţie de traducător de limba arabă şi limba engleză avizată de Ministerul Educaţiei Naţionale, o diplomă de formator, acreditat de Ministerul Muncii, MEN, recunoscută în România şi UE, diplomă de consilier de dezvoltare personală, acreditat de Ministerul Muncii, MEN, recunoscută în România şi UE.

 


Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informaţii despre cele mai noi ateliere şi evenimente!