Florina Cioagă

Coach acreditat ICF, specializat în Emotions Centered Coaching şi NeuroMindfulness, cu peste 13 ani petrecuţi în corporaţii care au ajutat-o ​​să înţeleagă provocările de business din diverse industrii, dinamica lucrului în echipă, rigiditatea proiectelor şi urgenţa termenelor.

Experienţa profesională relevantă din corporaţii a fost dobândită în cei 8 ani de Mergers&Acquisitions – Corporate Finance în cadrul KPMG România, şi în cei 4 ani de Strategy & Business Planning în cadrul RBS Bank.

Florina nu este străină de schimbările de perspectivă în carieră şi astfel, pe lângă project management, s-a concentrat şi pe activităţi de people management. Din 2014, Florina a avut ocazia să fie alături de oameni în propria lor călătorie profesională prin recrutare, training, coaching şi mentorat.

Începând cu 2019, Florina s-a concentrat pe crearea de relaţii semnificative şi sigure prin coaching, mentorat şi training ca profesionist. Pentru a o ajuta în acest demers, Florina a absolvit şcoala de coaching Mind Learners şi a urmat cursurile mai multor programe de coaching. De asemenea, Florina a absolvit programul de leadership BWFR, care i-a oferit pregătirea necesară pentru a îndruma şi sprijini oamenii care fie se gândesc să înceapă o afacere, fie se află în timpul unei etape incipiente.

Educaţia şi dezvoltarea continuă sunt o prioritate pentru Florina. Aceasta a absolvit Facultatea de FABBV din cadrul ASE Bucureşti în 2008, Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Administrative, şi Masterul în Dreptul Afacerilor în cadrul Universităţii Dimitrie Cantemir din Bucureşti, în 2009, respectiv 2010. Este studentă la Facultatea de Psihologie din cadrul Universităţii Babeş Bolyai Cluj Napoca, pentru a-şi continua evoluţia profesională.

În calitate de coach, Florina are misiunea de a însoţi oamenii într-o călătorie de învăţare, autocunoaştere şi schimbare de perspectivă, în care să identifice dacă acţiunile lor sunt aliniate cu valorile, credinţele şi emoţiile lor.

În calitate de trainer, Florina proiectează, livrează şi facilitează traininguri şi ateliere de inteligenţă emoţională care au ca scop ghidarea oamenilor în procesul de alfabetizarea emoţională, cum ar fi: Gestionarea emoţiilor, Autoreglarea emoţională, Gestionarea conversaţiilor dificile, Stabilirea limitelor sănătoase, Gestionarea convingerilor limitative.

În calitate de mentor, Florina îşi împărtăşeşte expertiza, cunoştinţele şi experienţa, ajutând oamenii să obţină succesul în afaceri, dintr-o perspectivă:

• de business – prin ghidarea în proiectarea şi livrarea unui plan de afaceri
  • umană – prin identificarea şi oferirea de suport în gestionarea convingerilor limitative, şi prin ghidarea în schimbarea de perspectivă şi mentalitate necesare unui antreprenor, mai ales în situaţia unei reconversii profesionale de la statutul de angajat la cel de freelancer / antreprenor.