Cursuri şi evenimente corporate pentru echipa ta
 

Recompensează-ţi echipa cu pachete de beneficii originale, pe placul tuturor. Alege vouchere valorice la cursurile din programul nostru sau comandă un atelier de mindfulness, râs ca terapie, tehnici de relaxare, parenting, yoga, scriere terapeutică etc. special pentru colegii tăi.

Poţi adăuga pe listă tururi ghidate prin Bucureşti sau tururi online prin alte oraşe mari din România sau Europa, treasure hunt, spectacole de teatru sau improvizaţie, concursuri Trivia. Oricare dintre aceste activităţi poate fi organizată, la cerere, online sau fizic.

Oferă-le colegilor sau angajaţilor tăi ocazia să-şi îmbunătăţească abilităţile şi să-şi dezvolte competenţe noi. Pentru asta, îţi punem la dispoziţie o ofertă variată de traininguri online, interactive, despre tehnici de negociere, vânzări, organizarea timpului, comunicare eficientă, vorbire în public, content writing etc.

Când aveţi ceva de sărbătorit, organizează o petrecere marca Fundaţia Calea Victoriei, pentru întreaga echipă. Tu inviţi oamenii, noi venim cu conţinutul şi te asigurăm că toată lumea se va simţi minunat. Da, ştim să facem asta şi în varianta online. :)

Tot la noi pe site găseşti zeci de idei de cadouri potrivite pentru diverse ocazii: de Crăciun, de Paşte, pentru ziua de naştere a unei colege sau a unui coleg sau pentru petrecerea de pensionare. Cursurile pe care le organizăm acoperă domenii variate: arte plastice, dezvoltare personală, spiritualitate, scriere creativă, astronomie, design, filosofie, istoria religiilor, aşa că poţi găsi uşor ceva potrivit. Mai mult, dacă vrei să-i laşi beneficiarului libertatea să aleagă, îi poţi oferi pur şi simplu un card cadou.

Click aici ca să vezi ce-am mai făcut şi pentru cine am mai lucrat.

Lasă-ne un mesaj pe [email protected] şi hai să pregătim împreună traininguri smart şi evenimente festive pentru echipa ta.


Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informaţii despre cele mai noi ateliere şi evenimente!