Devino lector la Fundaţia Calea Victoriei!
 

Fundaţia Calea Victoriei e o şcoală aşa cum o visăm cu toţii: cu profesori deschişi şi pasionaţi, fără examene, cu subiecte interdisciplinare şi cu o atmosferă foarte relaxată. La început de an, Fundaţia Calea Victoriei porneşte în căutarea unor noi lectori, care să propună subiecte noi de cursuri şi ateliere pentru anul 2018.

În cei 10 ani de activitate ai Fundaţiei, am avut, în mod constant, ca lectori tineri masteranzi şi doctoranzi, care au avut şi au şansa de a preda şi de a se dezvolta profesional. În acest fel, susţinem şi promovăm tineri absolvenţi entuziaşti şi bine pregătiţi.

Ce înseamnă să fii lector la Fundaţia Calea Victoriei?

Înseamnă să-i ai colegi pe istoricul Georgeta Filitti, antropologul Vintilă Mihăilescu şi dirijorul Tiberiu Soare.

Înseamnă să poţi participa la cursurile celorlalţi lectori, de la care să înveţi cum să-ţi conturezi mai bine structura atelierelor şi care să te ajute să te dezvolţi în plan profesional şi personal.

Înseamnă să-ţi transmiţi pasiunea mai departe unor oameni inteligenţi, unor tineri aflaţi la început de drum şi unor persoane care cred în propria lor educaţie şi formare.

Înseamnă să fii unul dintre cei aprox. 40 de lectori activi ai fundaţiei, specialişti în domenii precum: istorie, astronomie, filozofie, muzică, actorie, arte plastice, dezvoltare personală etc.

Cum poţi deveni lector la Fundaţia Calea Victoriei?

Pasul 1: Stabileşte ce vrei să transmiţi mai departe oamenilor, ce activitate i-ar putea ajuta să-şi dezvolte noi abilităţi sau ce subiecte ar putea fi interesante de studiat.

Pasul 2: Urmăreşte site-ul Fundaţiei (www.victoriei.ro) pentru ca propunerea ta să nu coincidă cu un curs pe care deja îl desfăşurăm. Suntem deschişi la noi teme din domenii umaniste, artistice şi de dezvoltare personală!

Pasul 3: Scrie-ne până în 15 februarie la [email protected] un e-mail care să cuprindă o scurtă prezentare a cursului propus şi un C.V. Dacă propunerea ta se potriveşte programei de cursuri, stabilim o întâlnire şi discutăm pe larg despre ce proiecte putem face împreună.

Aşteptăm veşti! :)


Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informaţii despre cele mai noi ateliere şi evenimente!