Condiţii de participare la cursurile ce au loc la sediul fundaţiei
 

Dragi cursanţi,

Vă anunţăm că din 24 septembrie Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă a stabilit câteva reguli noi cu privire la organizarea de evenimente cu publicul, în interior sau în aer liber. Ca urmare, vă rugăm ca atunci când veniţi la cursuri la sediul fundaţiei să aveţi la dumneavoastră unul dintre următoarele documente:

  • Certificat verde sau altă dovadă oficială care atestă vaccinarea anti SARS-CoV-2 (minim 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare);
  • dovadă medicală a faptului că vă aflaţi în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2;

Vă reamintim că în această perioadă purtarea măştii de protecţie, pe nas şi pe gură, este obligatorie pe toată durata prezenţei în sediul fundaţiei. La intrarea în sediul nostru găsiţi dozator cu dezinfectant şi măşti noi, dacă simţiţi nevoia să o schimbaţi pe cea pe care o aveţi la dumneavoastră.

Vă mulţumim pentru înţelegere şi sperăm să trecem cât mai repede, împreună, în siguranţă, peste această perioadă plină de provocări.

 


Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informaţii despre cele mai noi ateliere şi evenimente!