Bruno Demaille
 

Bruno Demaille, mediator şi negociator internaţional, cu mai mult de trei decenii de experienţă profesională în toate domeniile în care comunicarea slabă poate duce la neînţelegeri sau conflicte, adică… în toate domeniile vieţii (familie, educaţie, muncă, administraţie, justiţie, social, internaţional, interetnic, sportiv etc.).

Bruno lucrează la nivel internaţional, dar locuieşte şi are sediul în România din 2002, mai mult, este şi absolvent al Facultăţii de Sociologie din România.

Pe lângă toate intervenţiile sale în mediul familial (relaţiile părinte-copil, divorţul cu sau fără custodie de copii etc.), în mediul profesional (relaţiile angajator-angajat, relaţiile dintre colegi, relaţiile comerciale etc.), Bruno colaborează sau a colaborat cu instituţii precum Ministerul Justiţiei, Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucuresti, Proedus, Poliţia Română şi Poliţia locală şi cu diverse ONG-uri.

În calitate de mediator şcolar, a participat, de asemenea, la grupul parlamentar de lucru pentru pregătirea legii nr. 221/2019 (Legea anti-bullying).

Unul dintre citatele sale preferate este acest citat atribuit lui Confucius: „Dacă un om are două urechi şi o singură gură, este să asculte de două ori mai mult decât vorbeşte!”


Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informaţii despre cele mai noi ateliere şi evenimente!