Alina Costache
 

Sunt psiholog clinician şi psihoterapeut licenţiat al Colegiului Psihologilor din România (CPR 25107), cu drept de liberă practică. În prezent, investesc în dezvoltarea mea profesională prin participarea la programul de formare profesională Compassionate Inquiry® sub îndrumarea reputatului Dr. Gabor Mate.

Drumul meu spre această vocaţie a decurs firesc, după mai bine de 20 ani de lucru cu oamenii, ca om de comunicare, ca trainer şi moderator de evenimente în domenii diverse. La mijlocul vieţii, am ales acest nou domeniu datorită complexităţii creierului uman care m-a fascinat încă din adolescenţă.

În cadrul Cabinetului Individual de Psihologie, ofer o gamă diversificată de servicii de sănătate mentală. Acestea includ evaluare clinică şi diagnostic pentru persoanele cu vârsta de peste 16 ani, consiliere psihologică şi psihoterapie adresate individului, cuplurilor, familiilor sau grupurilor. Colaborez activ cu CAS-MB, contribuind la îmbunătăţirea accesului la servicii de sănătate mintală.

De asemenea, am privilegiul de a împărtăşi cunoştinţele mele în domeniul psihologiei în calitate de lector în cadrul Fundaţiei Calea Victoriei.

Fiecare individ are o poveste unică, iar eu mă angajez să ofer un spaţiu sigur şi empatic în cadrul căruia să explorăm împreună căile către bunăstare şi dezvoltare personală.

Te invit să descoperi alături de mine, beneficiile de a trăi clipa, cum să supravieţuieşti şi să prosperi în vremuri tulburi. Te voi sprijini să găseşti o modalitate de a trăi în armonie, să fii prezent în fiecare clipă a vieţii tale, să fii un om fericit şi bun, folosind strategii şi tehnici de dezvoltare a rezilienţei. Drumul tău către o viaţă mai bună începe aici!

Sunt alături de tine atunci când te confrunţi cu probleme legate de somn, anxietate, atacuri de panică sau depresie, cu tulburare afectivă bipolară sau simptome de menopauză. Te pot însoţi în propria călătorie a descoperirii de sine şi a dezvoltării personale,  fie că eşti adolescent, adult sau senior, femeie, bărbat sau nonbinar.

Pe lângă activitatea mea de psiholog, ca lector şi formator, poţi apela la mine pentru cursuri de educaţie psihologică pe teme ca: cyberparenting, sharenting, comunicare în cuplu, somn, obiceiuri sănătoase sau orice temă legată de starea de bine a angajaţilor dintr-o companie de orice mărime.

Am experienţă extinsă de lucru cu clienţi internaţionali, din toate colţurile lumii, cu care  lucrez online sau în cabinet, în limba engleză sau germană.


Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informaţii despre cele mai noi ateliere şi evenimente!