Informare şi regulament – recuperare cost bilete concert anulat
 

Fundaţia Calea Victoriei – organizatorul concertului „Mozart – Music for the soul” din 16.05.2020 la Sala Radio – vă comunică următoarele:

Contextul de incertitudine prezent – cu privire la organizarea de evenimente culturale – determină imposibilitatea de a stabili o dată pentru reprogramarea concertului “Mozart – Music for the soul” din 16.05.2020 la Sala Radio, astfel că în conformitate cu legislaţia în vigoare  –  alin. (1), lit. b) şi c) ale art. VIII din ORDONANŢA DE URGENŢĂ nr. 174 din 14 octombrie 2020 :

Fundaţia Calea Victoriei declară evenimentul anulat si vă oferă în schimb vouchere cu o valoare egală cu cea plătită pentru bilete.

În continuare redăm textul ordonanţei care reglementează situaţia prezentă :

b) în cazul anulării sau reprogramării evenimentului sau festivalului, participantul la eveniment sau festival va primi din partea organizatorului un voucher pentru întreaga sumă plătită organizatorului, voucher ce va fi folosit pentru achiziţionarea de produse sau servicii din gama oferită de către organizator, conform unui regulament detaliat comunicat de către organizator;

c) în cazul în care voucherul nu este folosit pentru achiziţionarea de produse sau servicii până la data de 30 septembrie 2021, organizatorul va rambursa toate sumele pe care le-a primit din partea consumatorului până la 31 decembrie 2021.

Voucherele pot fi folosite pentru achiziţionarea de cursuri şi evenimente online, pe care vă invităm să le alegeţi din programa Fundaţiei, conform regulamentului de mai jos.

Vă aşteptăm cu drag la cursurile şi evenimentele noastre pe care le organizăm în fiecare seară, începând cu ora 19:00 şi la care participă cu plăcere persoane din Bucureşti, ţară si diaspora.

Regulament privind acordarea voucherelor :

Conform legislaţiei în vigoare –  alin. (1), lit. b) şi c) ale art. VIII din ORDONANŢA DE URGENŢĂ nr. 174 din 14 octombrie 2020 :

Fundaţia Calea Victoriei oferă, în schimbul biletelor achiziţionate pentru Concertul anulat „Mozart – Music for the soul” din 16.05.2020 la Sala Radio,  vouchere cu o valoare egală cu cea a biletelor achiziţionate: 100 ron, 130 ron sau 150 ron.

Persoanele care deţin bilete emise de Eventim pentru acest concert (anulat) vor transmite un email pe adresa [email protected]Mesajul dvs trebuie să conţină numărul (ID) de comandă pe care l-aţi primit pe email de la Eventim cu confirmarea plăţii sau o copie a biletului achiziţionat.

În urma acestui mesaj şi a confirmării primite de la Eventim, Fundaţia Calea Victoriei va emite un voucher cu un număr de identificare, data emiterii şi numele plătitorului.

În cazul în care posesorul voucherului va dori să-l ofere cadou unei alte persoane îl rugăm sa ne comunice acest lucru, pentru actualizarea datelor de contact, necesare atunci când cursantului îi este trimis link-ul pentru curs şi/sau alte informaţii referitoare la cursul ales.

Voucherele vor fi folosite pentru achiziţionarea de cursuri şi evenimente online şi offline, pe care Fundaţia Calea Victoriei le va organiza, oricând, începând cu data primirii acestui email, pâna la data de 30 septembrie 2021. După această dată, pentru voucherele neutilizate, organizatorul va rambursa toate sumele pe care le-a primit din partea consumatorului, până la 31 decembrie 2021.

În momentul înscrierii la curs pe site-ul Fundaţiei Calea Victoriei (www.victoriei.ro), cursanţii vor menţiona datele de pe voucher. 

Cursantul va primi răspuns din partea Fundaţiei pe e-mail.

În situaţia în care costul cursului/evenimentului depăşeşte contravaloarea voucherului, cursantul va plăti diferenţa prin ordin bancar sau cash. Iar în situaţia în care contravaloarea voucherului este mai mare decât preţul cursului/evenimentului, diferenţa va fi folosită ca avans pentru un alt curs/eveniment.


Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informaţii despre cele mai noi ateliere şi evenimente!