Cartea NOUA POVESTI MUZICALE ajunge in toata tara
 

Campania de donatie a cartii pentru toate bibliotecile judetene

La mai putin de o luna dupa publicarea cartii Noua povesti muzicale de dirijorul Tiberiu Soare, ne-am avantat intr-un nou proiect: am inceput sa donam numeroase exemplare ale cartii Noua povesti muzicale atat bibliotecilor judetene, cat si universitatilor si liceelor de muzica din intreaga tara.

Ne dorim ca, pe parcursul verii, volumul sa ajunga la toate aceste biblioteci si institutii de invatamant si astfel sa promovam muzica clasica in randul publicului larg si, in special, al tinerilor.

Fara niciun sprijin financiar, dintr-o initiativa pro bono, asiguram saptamanal transportul a cate doua exemplare pentru fiecare dintre aceste biblioteci, urmand sa fie oferite gratuit peste 150 de exemplare doar prin aceasta campanie. In paralel, zeci de carti au ajuns deja, tot sub ca donatie, in bibliotecile tinerilor – voluntari, bursieri sau colaboratori ai fundatiei.

Pana acum, cartea Noua povesti muzicale a ajuns la bibliotecile judetene din Alba Iulia, Baia Mare, Bistrita, Botosani, Brasov, Buzau, Calarasi, Deva, Focsani, Giurgiu, Galati, Iasi, Oradea, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Satu Mare, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Slatina si Tulcea, la Biblioteca Centrala Universitara din Bucuresti si din Cluj, precum si la o parte din facultatile si liceele de muzica din tara.

Mesaje primite din partea bibliotecilor la primirea cartilor:

„Ne bucura gestul dumneavoastra, care vine in completarea colectiei de carte din domeniul muzical, foarte solicitata de elevii Liceului de Arte „Regina Maria” si de catre alti cititori interesati.” – Biblioteca Judeteana „Lucian Blaga” Alba

„Va ramanem profund recunoscatori pentru gestul dumneavoastra generos” – Biblioteca Centrala Universitara „Carol I” din Bucuresti

„Va multumim pentru gestul laudabil de a ne impartasi tainele compozitorilor celebri si de a ne darui doua exemplare din volumul Noua povesti muzicale. ” – Biblioteca Judeteana “Alexandru  Odobescu” Calarasi

Tiberiu Soare, autorul cartii, nu are niciun beneficiu financiar din proiectul de publicare a cartii si este implicat pro bono, in beneficiul tinerilor, bibliotecilor si institutiilor culturale sau de invatamant care vor primi cartea in dar.


Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informaţii despre cele mai noi ateliere şi evenimente!