Program de voluntariat la Centrul de zi Sfanta Sofia si Fundatia Sfantul Dimitrie
 

Update: programul nostru de voluntariat a fost extins. :) Colaboram in prezent si cu Fundatia Sfantul Dimitrie (aproape de Piata Iancului), unde vin copii cu varste intre 6 si 15 ani.

Cativa copii de la Centrul de zi Sfanta Sofia au nevoie de meditator la matematica si la limba romana (clasele V – VIII).

Daca timpul liber va permite si doriti sa faceti un bine acestor copii, Fundatia Calea Victoriei va recompenseaza efortul oferindu-va gratuitate la cursurile teoretice sau evenimentele pe care le organizeaza. :)

Concret, pentru 8 sedinte de lectii cu copiii (frecventa saptamanala) veti beneficia de participare gratuita la un atelier, dintre cele teoretice, organizat de fundatie.

Gratuitatea se acorda in baza unei adeverinte de voluntariat ce va fi eliberata de Centrul de zi Sfanta Sofia, dupa efectuarea in bune conditii a celor 8 sedinte.

Ca sa va inscrieti in acest program de voluntariat, puteti trimite un mesaj la adresa [email protected]. Mesajul trebuie sa contina un CV, informatii despre eventuale proiecte similiare la care ati participat, materia la care considerati ca ati putea sa lucrati cu copiii.

Asteptam cu drag mesajele dumneavoastra. :)


Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informaţii despre cele mai noi ateliere şi evenimente!