20% Reducere la cursurile din 2021 şi Daruri cu bucurie
 

Ce-ţi doreşti în 2021? Invită bucuria la tine în casă şi în viaţa cuiva drag! La Fundaţia Calea Victoriei ai 20% Reducere la toate cursurile din ianuarie şi februarie. Pentru că la cursurile noastre online vorbim despre picturi celebre, cărţi, istorie, armonie, muzică, lumea din jur devine un loc mai interesant şi mai prietenos.

Vei descoperi în programul nostru ateliere pe gustul întregii familii, de la stil vestimentar feminin, la istoria gustului, branding personal, povestea caselor boiereşti din Bucureşti, content writing, astronomie, nutriţie sau cum se face o campanie de succes.

Aşa că aruncă un ochi pe delicatesele culturale pe care ţi le-am pregătit şi gândeşte-te cu cine vrei să împarţi astfel de daruri: entuziasm, frumuseţe, înţelepciune, creativitate, echilibru, puterea de a merge mai departe.

Ai timp să te hotărăşti ce curs online alegi, reducerea e valabilă din 22 până pe 30 decembrie. Click pentru cursurile lunii ianuarie şi aici pentru cele din luna februarie.

* Oferta este valabilă doar pentru cursurile din ianuarie şi februarie, achitate în perioada 22-30 decembrie, şi nu se cumulează cu alte oferte sau reduceri.

** Cu o zi înainte de data începerii, primeşti pe adresa de mail lăsată linkul unde vei putea urmări cursul. Te rugăm, verifică în Spam sau Promoţii primirea mesajului.

ilustraţie de Yanna Zosmer


Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informaţii despre cele mai noi ateliere şi evenimente!