Fundaţia Calea Victoriei are buletin: 14 ani de cursuri şi evenimente culturale + o surpriză pentru tine
 

În octombrie, Fundaţia Calea Victoriei împlineşte 14 ani. Este o cifră importantă nu doar pentru că marcheză maturizarea noastră ca instituţie – doar la 14 ani primeşti primul tău buletin :) -, ci şi pentru că arată continuitatea unui vis devenit realitate.

În tot acest timp, fundaţia a promovat artele şi ştiinţele umaniste prin mii de cursuri şi evenimente despre istoria Bucureştiului, picturi celebre, psihologie, muzică, antropologie, dezvoltare personală, filosofie sau astronomie. De mai bine de un an, delicatesele culturale marca Fundaţia Calea Victoriei au devenit accesibile şi pentru cei care nu locuiesc în Bucureşti sau în România. La cursurile online pe care le organizăm se bucură acum oameni din toate colţurile ţării şi din străinătate.

Fundaţia Calea Victoriei reprezintă nu doar echipa din spatele ei, ci toate miile de cursanţi care ne-au trecut pragul fizic sau online şi s-au delectat cu evenimentele culturale organizate de noi. Aşa că te invităm să sărbătorim împreună 14 ani de FCV!

Alege în perioada 29 septembrie – 6 octombrie orice curs din programa Fundaţiei şi primeşti un al doilea curs gratis. Poţi alege cursuri legate de o temă care te pasionează, cum ar fi Atelierul de Caligrafie şi Cursul despre Autoportrete celebre. Sau poţi profita de ofertă pentru a încerca domenii noi ca Civilizaţia Chineză sau Istoria teatrului. Dacă vrei, de al doilea curs se poate bucura şi un prieten – dacă nu vrei să-l păstrezi pentru tine, îl poţi face cadou. Cu cât suntem mai mulţi la „petrecere”, cu atât mai bine.

Programul complet al cursurilor care se desfăşoară online sau fizic este AICI. Ne găseşti pe [email protected], dacă vrei să ne sfătuim.

*Gratuitatea se aplică pentru cursul cu valoare mai mică, în limita locurilor disponibile.

*Promoţia se aplică la costul întreg al cursului şi nu se cumulează cu alte vouchere sau reduceri.

ilustraţie: Andreea Mitică


Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informaţii despre cele mai noi ateliere şi evenimente!