Beneficiază de reducere 15%

Traim intr-o societate in care valorile s-au schimbat. Avem prea putin  timp si ne  permitem cu greu “extravaganta” de a ne ingadui sa ne ascultam sufletul sau sa ascultam sufletele celor din jur.

Atelierul de inteligenta emotionala isi propune dezvoltarea acestei trasaturi prin identificarea propriilor emotii si managementul eficient al acestora. Intelegand mai bine emotiile celor din jur, vom putea crea relatii sanatoase cu acestia. Aceste demersuri duc la dezvoltarea imaginii personale si la o mai buna cunoastere a propriilor abilitati si potentialitati, la cresterea confortului personal, la eficientizarea comunicarii si relationarii, la cresterea gradului de adaptare si a  calitatii vietii.

Prin intermediul tehnicilor expresive si jocurilor de rol, vom incerca sa obtinem perspective noi asupra universului emotiilor, concentrandu-ne pe urmatoarele aspecte:

1. Identificarea si exprimarea propriilor emoţii si intelegerea relatiei dintre gandire, emotie si comportament.

2 si 3. Aceste doua intalniri ne vor oferi oportunitatea de a invata sa distingem emotiile si comportamentele adaptative, sanatoase, de emotiile si comportamentele dezadaptative, nesanatoase, precum si gestionarea si reglarea emotiilor in vederea unei adaptarii eficiente.

4. Discutam despre recunoasterea emotiilor celor din jur, dezvoltarea abilitatii de a exploata emotiile pentru a facilita diferite activităţi si dezvoltarea abilitatilor de lucru in echipa

Un mod de gandire sanatos  presupune o mai buna intelegere a emotiilor si comportamentelor proprii, cat si a emotiilor si comportamentelor altora. Largirea perspectivei din care ne percepem si ii percepem pe cei din jurul nostru ne ajuta sa ne adaptam mai usor la diferitele situatii neprevazute si sa ne bucuram mai mult de lumea in care traim.

curs inteligenta emotionala

sursa foto sus: https://www.pexels.com/photo/woman-in-gray-shirt-seating-in-between-woman-in-blue-black-and-white-plaid-long-sleeve-shirt-and-man-in-blue-white-and-black-plaid-long-sleeve-shirt-having-conversation-57825/

Inscrie-te la acest atelier »

Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informatii despre cele mai noi ateliere si evenimente!