Audrey

Indiferent de varsta, indiferent de pozitie, indiferent de domeniul in care se intampla sa activam, cu totii trebuie sa intelegem importanta branding-ului. Suntem fiecare CEO pentru propria companie: Eu Inc. Pentru a fi astazi in business, cel mai important job al nostru este sa fim marketeri pentru brand-ul numit “Eu”.”  –Tom Peters

Branding-ul personal este intr-adevar puternic, pentru ca trimite un mesaj clar si consistent despre tine si despre ce ai tu de oferit. Un brand personal puternic si autentic te ajuta sa devii cunoscut pentru lucrurile la care esti bun, te diferentiaza si te poate pozitiona ca un expert pe nisa ta. Intr-o lume aglomerata si foarte zgomotoasa, branding-ul personal te ajuta sa-ti gasesti propria voce si sa-ti atingi obiectivele de cariera si de business.

Ce lucruri faci atat de bine incat oamenii te platesc pentru asta? Care sunt pasiunile tale? Ce te face unic si recognoscibil in orice moment de catre prietenii tai, clientii tai, partenerii tai de afaceri? Cum pui toate aceste lucruri sub o forma coerenta si de impact? Ce canale poti folosi ca sa te faci auzit si ascultat?

Vom descoperi impreuna toate aceste lucruri in cadrul atelierului de Branding Personal.

Atelierul este potrivit pentru tine daca:

• Esti la inceput de cariera si vrei sa te promovezi in randul potentialilor angajatori
  • Vrei sa afli mai multe despre cum te poti promova in domeniul in care activezi deja, pentru a obtine mai multi clienti sau pentru a deveni mai cunoscut in comunitatea de business
  • Esti antreprenor, iar un brand personal puternic te poate ajuta si sa-ti promovezi afacerea
  • Lucrezi sau doresti sa incepi o cariera in domeniul comunicarii, PR-ul personal fiind o nisa extrem de interesanta si provocatoare, in plina dezvoltare in Romania

In cadrul celor 6 intalniri vom vorbi despre:

• Brand-ul si elementele unui brand
  • Ce defineste brand-ul tau personal? Misiune, valori, atribute cheie, obiective, promisiunea de brand. Exercitii de identificare
  • Analiza pietei
  • Personal branding kit
  • Canale de comunicare online: Blog, Facebook, Twitter, LinkedIn
  • Canale de comunicare offline
  • Planul de comunicare pentru brand-ul personal
  • Monitorizarea brand-ului personal

Pe parcurs, vei lucra la propriul plan de branding personal, gata de pus in aplicare la finalul cursului.

Impresii primite de la fosti cursanti:

Imagine cu Audrey Hepburn preluata de aici: