Atelier de aranjamente florale
 

Atelierul de aranjamente florale e un moment bun să te conectezi cu natura prin intermediul florilor.

Vei învăţa ce flori să alegi pentru un aranjament în burete şi ce tehnici poţi aplica pentru ca rezultatul să fie unul pe măsura aşteptărilor. Vei cunoaşte în detaliu ce tip de flori sunt necesare în funcţie de vas şi forma dorită, ce instrumente vei avea nevoie să foloseşti şi ce tehnici trebuie aplicate astfel încât florile să reziste cât mai mult.

Foarte important, vei afla de unde îşi cumpără floriştii ustensilele necesare şi care sunt furnizorii cei mai importanţi. Aceste informaţii te vor ajuta în viitor să realizezi aranjamente florale unice pentru a le oferi în dar sau pentru a te relaxa cu ajutorul florilor.

Afli câte ceva şi despre limbajul florilor. Ştiai că atunci când oferi o margaretă transmiţi gânduri vesele, fericire, linişte şi încredere? Sau că o orhidee dăruită cuiva indică sentimente de admiraţie pentru frumuseţea şi unicitatea persoanei respective?

Fiecare floare, de sine stătătoare sau în combinaţie cu alte flori poate transmite un mesaj. Oamenii din epoci trecute cunoşteau foarte bine acest limbaj al florilor şi se bucurau din plin de modalitatea unică şi subtilă prin care îşi puteau comunica sentimentele.

Unele simboluri s-au păstrat şi îţi va prinde bine să cunoşti limbajul florilor, ca să ştii ce e potrivit să oferi la aniversări speciale sau în alte contexte.

Noi îţi punem la dispoziţie informaţiile, toate ustensilele şi florile necesare. Vei pleca acasă cu informaţii noi, un aranjament floral pe care îl poţi oferi cadou şi cu o stare de spirit grozavă.

foto: pexels.com

 


Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informaţii despre cele mai noi ateliere şi evenimente!