Valentina_Balasa-325x250

Este un spectacol fascinant sa privesc oamenii cum se descopera pe ei insisi. Cu asta ma ocup. Ajut oamenii sa isi vada frumusetea. ” – Valentina Balasa

Cu o experienta semnificativa in lumea modei, Valentina Balasa este ex-model, beauty consultant si designer de tinute de gala pentru diversi artisti si personalitati care activeaza in lumea teatrului, show-business si a muzicii (clasice si moderne).

Valentina Balasa sustine de peste 3 ani cursuri, la Fundatia Calea Victoriei, de stil vestimentar si imagine atat pentru adolescenti cat si pentru doamne. Atelierele Valentinei se concentreaza asupra valorificarii frumusetii naturale, a specificului fiecarei fizionomii si siluete, evitind exagerarile, copierea “vedetelor” si stridentele.

De asemenea, Valentina sustine cursurile de machiaj si imagine pentru domnisoare si doamne, atit la sediul fundatiei cit si la sediul companiilor care solicita acest gen de cursuri.

Activitate profesionala in domeniul modei, publicitatii si imaginii:

– Model in perioada 1994 -2012 (publicitate, foto si catwalk)

– Creator de moda pentru atelierul S.C. Not My Idea! S.R.L. din anul 1998. Printre creatiile sale se numara si tinute de gala pentru artisti si muzicieni romani folosite in cadrul unor spectacole;

– Creator de imagine si fotograf pentru studioul foto propriu – Studio foto Valentina Balasa-Ario/ photography and make-up – incepand cu anul 2007 pana in prezent.

Valentina Balasa realizeaza in studioul sau foto, cu ajutorul imaginatiei, machiajului, coafurii, decorului, elementelor de vestimentatie si fotografiei artistice transformari de imagine pentru domnisoare, doamne si domni. Beneficiarii acestor sedinte de transformare imagine reusesc sa cistige o noua perspectiva asupra propriei imagini, cu accent pe calitatile naturale, trasaturile specifice si posibilitatea de reinventare a fiecaruia dintre noi.

Foto: D.Ramona Rusu

Video: Regia Vlad Trandafir – www.colturidebucuresti.net