Vlog like a pro! Atelier de vlogging pentru adolescenţi (14-17 ani) (20-23 august)

Întâlnirile au loc luni 20, marţi 21, miercuri 22, joi 23 august, de la 16.30 – 18.00

Dacă ai un telefon, conexiune la internet şi un cont de youtube – poţi să te apuci de vlogging. Ce trebuie să faci însă ca să devii un vlogger de succes? Cum strângi abonaţi şi vizualizări? Afli răspunsurile la cursul practic VLOG LIKE A PRO.

Cursul numără 4 întâlniri în care telefonul şi buna dispoziţie sunt obligatorii.

La fiecare curs, participanţii vor filma şi se vor filma. Vor învăţa cum să vorbească în faţa camerei, cum să îşi construiască mesajul, cum să folosească lumina şi decorul. Totul prin joc, exerciţii interactive şi teme amuzante.

Temele celor 4 ateliere:

1. Introducere în vlogging. Crearea unei identităţi în lumea virtuală. Vlogeri adolescenţi celebri

2. Imagine: tehnici de filmare şi montaj

3. Conţinut: coordonare mesaj-imagine, responsabilitatea asupra conţinutului

4. Tehnici de promovare şi creştere a unui vlog. Despre hateri şi fani

La finalul celor 4 întâlniri, fiecare participant va realiza un vlog.

Despre lector: Julia Nagy este prezentator şi realizator al emisiunii de tech 24IT. Jurnalist Europa Fm cu 17 ani de experienţă în media, Julia este pasionată de gadgeturi şi este convinsă că tehnologia este prietenoasă cu oricine, indiferent de vârstă. O găsiţi şi pe www.iulianagy.ro unde se declară un căutător curios de frumos.

Inscrie-te la acest atelier »