Video content: dezvoltare personală prin realizare de conţinut video (4-7 iulie)
 

Întâlnirile au loc la sediul fundaţiei, zilnic: luni (4), marţi (5), miercuri (6), joi (7) iulie, de la 19.00-21.00.

Vă invităm la un curs nou cu Julia Nagy, prezentator şi realizator al emisiunii de tech 24IT, jurnalist Europa Fm în prezent, cu un bagaj de mai bine de 20 ani de experienţă în media. Julia este pasionată de gadgeturi şi este convinsă că tehnologia este prietenoasă cu oricine, indiferent de vârstă. O găsiţi şi pe www.iulianagy.ro unde se declară un căutător curios de frumos. Dimineaţa o auziţi la ştiri, după-amiaza filmează şi scrie pentru emisiunea tv.

Realizarea de conţinuturi video a devenit facilă prin avansul tehnologiei şi a platformelor de socializare. Posibilitatea de a crea video prin simpla utilizare a aplicaţiilor din telefon ne poate ajuta în dezvoltarea creativităţii, a abilităţilor tehnice dar şi a capacităţii de comunicare. În plus, procesul creativ creşte încrederea în sine. 

Atelierele se vor focusa pe paşii realizării de conţinut video de calitate şi, în paralel, cum fiecare etapă poate contribui la dezvoltarea de noi abilităţi.

Atelier 1 – Pre producţie: planificarea filmărilor, alegerea locaţiei, pregătirea pentru aparţia pe ”sticlă” (noţiuni de bază legate de îmbrăcăminte + make-up), gestionarea emoţiilor, documentarea subiectului, unghiul de abordare. În acest pas din procesul de realizare a conţinutului video abordăm: imaginea de sine vs ”lentila camerei”, cum creştem încrederea în sine.

Atelier 2-  Producţie: script & filmare, identificarea elementelor cheie ale mesajului şi transpunerea lor în imagine, identificarea detaliilor vizuale şi acustice. În acest pas din procesul de realizare a conţinutului video ne vom concentra pe dezvoltarea spiritului de observaţie şi atenţia la detalii.

Atelier 3 – Post producţie: editarea materialului video: de la decupaje, la burtiere. Acest pas pune accent pe dezvoltarea abilităţilor tehnice şi creative.

Atelier 4 – Exerciţiu practic pe echipe  şi discutarea proiectelor.


Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informaţii despre cele mai noi ateliere şi evenimente!