Timp liber de calitate şi 20% Reducere la cele mai hot cursuri din ţară

Lucrurile bune ne aduc împreună. Da, suntem diferiţi. Unii visează să devină comunicatori mai buni. Alţii sunt pasionaţi de tot ce înseamnă istorie şi sunt mereu în căutare de poveşti, legende şi locuri interesante de explorat. Mai sunt şi cei pentru care eticheta şi regulile de politeţe sunt mereu pe primul loc. Sau cei pentru care arta este o pasiune despre care simt nevoia să vorbească şi să afle mereu mai mult, fie că preferă pictura, muzica sau filmele.

Pentru toţi aceştia, există cursurile online de la Fundaţia Calea Victoriei, care oferă fiecăruia ocazia de a-şi petrece timpul liber aşa cum îi place: inteligent, cu discuţii haioase şi posibilitatea de a cunoaşte oameni noi.

Şi ştii care-i de fapt cea mai bună veste? În perioada 1-8 noiembrie, oricine cumpără un curs din programul acestei luni, are 20% Reducere.

Uite ce cursuri de timp liber am pregătit:

Ce mistere ascunde Tarotul? Istoric, simboluri, semnificaţii, din 1 noiembrie, cost întreg: 375 de lei, cost redus: 300 de lei

Casti Divi – Opera în interpreţi de legendă, din 3 noiembrie, cost întreg: 240 de lei, cost redus: 192 de lei

Atelier online – Bunele maniere şi eticheta în societate, din 4 noiembrie, cost întreg: 240 de lei, cost redus: 192 de lei

Istoria Europei: de la Voltaire la Războiul Rece, din 4 noiembrie, cost întreg: 375 de lei, cost redus: 300 de lei

Curs de comunicare în vânzări: Tehnici şi strategii, din 8 noiembrie, cost întreg: 200 de lei, cost redus: 160 de lei

Metode de mediere a conflictelor, din 8 noiembrie, cost întreg: 320 de lei, cost redus: 256 de lei

Muzeele ştiute şi neştiute din Micul Paris, din 8 noiembrie, cost întreg: 240 de lei, cost redus: 192 de lei

Fabuloasa lume a basmelor, din 9 noiembrie, cost întreg: 240 de lei, cost redus: 192 de lei

Atelier de scriere terapeutică, din 10 noiembrie, cost întreg: 375 de lei, cost redus: 300 de lei

Copilul interior: depăşirea traumelor, vulnerabilităţilor şi a tiparelor relaţionale, din 11 noiembrie, cost întreg: 240 de lei, cost redus: 192 de lei

Atelier de analiză de film: scenariu, actorie, imagine, din 12 noiembrie, cost întreg: 420 de lei, cost redus: 336 de lei

Curs online de introducere în Arta Contemporană, din 12 noiembrie, cost întreg: 375 de lei, cost redus: 300 de lei

How to be a Lady: Exerciţii de feminitate, din 12 noiembrie, cost întreg: 240 de lei, cost redus: 192 de lei

Cum să comunic eficient în viaţa personală, profesională şi în public, din 15 noiembrie, cost întreg: 400 de lei, cost redus: 320 de lei

Lecţia tibetană: tehnici buddhiste de antrenament al minţii, din 15 noiembrie, cost întreg: 440 de lei, cost redus: 352 de lei

Atelier online – Tehnici de relaxare prin mindfulness, din 16 noiembrie, cost întreg: 375 de lei, cost redus: 300 de lei

Baroc şi Clasic în arhitectură: Italia şi Franţa secolului al XVII-lea, din 16 noiembrie, cost întreg: 160 de lei, cost redus: 128 de lei

Atelier online de content writing, din 17 noiembrie, cost întreg: 200 de lei, cost redus: 160 de lei

Curs online – Istoria bijuteriilor regale, din 19 noiembrie, cost întreg: 160 de lei, cost redus: 128 de lei

Cum poţi deveni un manager mai bun?, din 23 noiembrie, cost întreg: 240 de lei, cost redus: 192 de lei

De ce şi cum să-l citim pe Cehov?, din 24 noiembrie, cost întreg: 320 de lei, cost redus: 256 de lei

Avangardă, Impresionism şi Belle Époque. O călătorie imaginară într-un secol care a schimbat lumea, din 25 noiembrie, cost întreg: 320 de lei, cost redus: 256 de lei

Strategii de adaptare la schimbare – Atelier online, din 25 noiembrie, cost întreg: 160 de lei, cost redus: 128 de lei

Oferta este valabilă doar pentru cursurile din listă, achitate în perioada 1-8 noiembrie. Reducerea se aplică la costul întreg al cursului şi nu se cumulează cu alte vouchere sau reduceri.

Dacă ai întrebări sau vrei să faci cadou un curs, scrie un mesaj pe [email protected].

foto: Pavel Danilyuk