Târgul de Crăciun de la Fundaţia Calea Victoriei – Cadouri şi delicatese culturale
 

Un Târg de Crăciun prietenos şi cochet, cu lucruri de calitate, de la care să pleci cu cadouri originale şi utile pentru majoritatea prietenilor tăi? Avem! Un loc confortabil şi neaglomerat, în care să poţi decide pe îndelete ce lucruri îţi plac şi ce cadou ar aduce mai multă bucurie celor dragi? Avem şi asta! :)

Fundaţia Calea Victoriei organizează din nou Târgul de Crăciun – Cadouri şi delicatese culturale, unul dintre cele mai apreciate evenimente de acest fel din oraş.

Duminică, 17 decembrie, designeri de obiect, graficieni, ilustratori şi diverşi artizani aduc în casa noastră de pe Popa Soare 40 daruri felurite. La târg ai 15% reducere la cursurile noastre din ianuarie şi o mulţime de ilustraţii, cărţi, globuri, cofeturi, jucării, cosmetice naturale sau bijuterii originale cu care să-i încânţi pe cei dragi în seara de Crăciun.

Oricare dintre cursurile lunii ianuarie poate fi un cadou ingenios de Crăciun, fie că e vorba de cineva din familie, de un prieten sau un colaborator. Cu un astfel de Voucher cadou oferi cunoaştere, frumuseţe, inspiraţie sau relaxare, depinde ce subiect ţi se pare mai potrivit sau mai atrăgător pentru persoana respectivă.

La Târgul de Crăciun găseşti:

PROGRAM:

Duminică 17 Decembrie, 11:00 – 19:00

Adresă: str. Popa Soare nr. 40, et. 1 (hartă). Pe www.victoriei.ro găseşti programul cursurilor pe care le poţi face cadou.

*Reducerea de 15% oferită la Târgul de Crăciun nu se cumuleaza cu alte promoţii sau reduceri.

Inscrie-te la acest atelier »

Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informatii despre cele mai noi ateliere si evenimente!