Târgul de Crăciun şi reducere de 25% la cursurile din ianuarie
 

Vă invităm sâmbătă, 11 decembrie, între orele 11:00 şi 19:00, la Târgul de Crăciun 2021 – Cadouri şi delicatese culturale.

Evenimentul se va desfăşura la sediul Fundaţiei, pe C. A. Rosetti nr. 47, într-o elegantă casă de acum 100 de ani.

Ţi-am creat ocazia perfectă să alegi cele mai inspirate cadouri de Crăciun, pregătite de artişti, artizani, visători şi creatori de obiecte, poveşti şi experienţe, care-ţi dau întâlnire la Târgul de Crăciun 2021 – Cadouri şi delicatese culturale. Detalii despre fiecare expozant şi produsele sale găseşti AICI.

De asemenea, cu ocazia Târgului de Crăciun, Fundaţia Calea Victoriei îţi oferă o reducere de 25% la toate cursurile din luna ianuarie 2022.

Promoţia este valabilă în perioada 7-11 decembrie şi poţi alege cele mai interesante cadouri: cursuri pentru timpul liber, experienţe minunate pentru prieteni şi familie!

* Intrarea la Târgul de Crăciun – Cadouri şi Delicatese culturale – este liberă, publicul are acces în baza certificatului verde sau a dovezii de trecere recentă prin boală.

* Evenimentul se va desfăşura în condiţii de siguranţă sanitară (dezinfectarea sălilor, obligativitatea purtării măştii şi a respectării distanţei dintre expozanţi etc.), în conformitate cu reglementările în vigoare.

Oferta este valabilă doar pentru cursurile din listă, achitate în perioada 7–11 decembrie. Reducerea se aplică la costul întreg al cursului şi nu se cumulează cu alte vouchere sau reduceri. 

 

 

 


Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informaţii despre cele mai noi ateliere şi evenimente!