Târgul de Crăciun 2019 – Cadouri şi delicatese culturale

Clopoţei pictaţi manual, săpunuri delicate, cafea aromată, cursuri care te inspiră, dulciuri vegane, brăduţi sculptaţi în lemn, turtă dulce şi coroniţe de lavandă. Cum îţi sună? A cadou perfect de Crăciun? Ai nimerit bine! Pe 14 decembrie, la Târgul de Crăciun de la Fundaţia Calea Victoriei, găseşti cadouri potrivite pentru toţi cei dragi.

Ilustratori şi graficieni plini de fantezie, făuritori de jucării haioase, cofetari iscusiţi, sculptori şi creatori de bijuterii unicat se întâlnesc  în casa prietenoasă din str. C. A. Rosetti 47. Vino să-i cunoşti şi să afli chiar de la ei povestea cadoului pe care urmează să îl oferi.

Tot la târg e un moment bun să cumperi vouchere pentru cursuri care ştii că ar aduce bucurie unui prieten apropiat sau unui membru al familiei. În ziua târgului ai 15% reducere* la orice curs din luna ianuarie. Ai ateliere de pictură şi desen pentru cei pasionaţi de artele plastice, cursuri de scriere creativă, istoria religiilor, mindfulness, arheologie sau actorie pentru curioşii mereu în căutarede noutăţi. Găseşti ceva şi pentru pragmatici: atelierul despre stil de viaţă sănătos&nutriţie echilibrată, sau cel de educaţie financiară.

voucher cadou Craciun

Intrarea este liberă şi programul generos: târgul de Crăciun se deschide la ora 11.00 şi se încheie abia seara, la 19.00.

Îţi reamintim adresa: str. C. A. Rosetti 47, et. 1 (hartă). Pe www.victoriei.ro găseşti programul cursurilor pe care le poţi face cadou.

Uite cu cine te întâlneşti sigur la târg:

*Reducerea se aplică la costul întreg afişat pe site şi nu se cumulează cu alte reduceri sau vouchere. Reducerea e valabilă doar pentru persoane fizice.

Pentru promovarea Târgului de Crăciun de la Fundaţia Calea Victoriei şi a partenerilor proiectului, la eveniment se vor face fotografii, filmări şi înregistrări audio în care participanţii la eveniment pot apărea. Participarea la eveniment reprezintă acordul tău de a folosi aceste materiale pe platformele FCV de social media şi pe platformele online ale partenerilor noştri.

ilustraţie de József Vass
Înscrie-te la acest atelier »