Târgul de Crăciun 2018 – Cadouri şi delicatese culturale

Fundaţia Calea Victoriei a selectat pentru tine daruri inspirate, la Târgul de Crăciun – Cadouri şi delicatese culturale. Pune-ţi data în agenda cu lucruri faine de făcut: sâmbătă 15 decembrie, între 11.00 – 19.00, pentru că în afară de multe, multe variante de cadouri deştepte, obiecte simpatice, alături de creatorii lor – artişti & artizani visători şi inovatori, vei găsi la noi oameni relaxaţi şi o atmosferă de sărbătoare într-o casă cu parfum interbelic.

Alege dintre bijuterii vintage sau bijuterii de designer, săpunuri şi cosmetice naturale, ilustraţii surprinzătoare, prăjituri si dulceţuri de casă delicioase, ciocolată savuroasă fără pic de zahăr adăugat, obiecte decorative şi bijuterii din porţelan, create manual, podoabe de Crăciun felurite, jucării, ingeraşi, reviste DOR, genţi cu poveşti şi multe altele.

Veste bună! Pentru orice curs din luna ianuarie cumpărat la târg, ai 15 % REDUCERE*. Odată ce ai ales ce vrei să dăruieşti anul acesta: inspiraţie, curaj, înţelepciune, distracţie sau frumuseţe, putem completa împreună voucherul pe care îl vei oferi.

După ce ţi-ai umplut tolba cu daruri pentru cei dragi, participă la tombola organizată de noi şi câştigă un cadou-surpriză pentru tine!

Intrarea este liberă! Te aşteptăm cu bună dispoziţie şi cadouri aşa cum le doreşti. :)

PROGRAM:

Sâmbătă 15 Decembrie, 11:00 – 19:00

Adresă: str. C. A. Rosetti 47, et. 1 (hartă). Pe www.victoriei.ro găseşti programul cursurilor pe care le poţi face cadou.

Iată cu cine vă puteţi întâlni la ediţia a 7-a a târgului de Crăciun de la fundaţie:

• Brânduşa Unguraşu – bijuterii din porţelan pictate delicat, decoraţiuni de brad
    • Affectif – genţi cu poveşte, din material textil, piele, dantelă, catifea, decoraţiuni
    • Moara de Hârtie – felicitări cu motive tradiţionale, felicitări din hârtie manuală, carnete din mai multe colecţii, carnete ce îi înfăţişează pe Regina Maria şi pe Regele Ferdinand. Vor fi şi decoraţiuni din ceramică, îngeri din lemn, tricouri cu motive tradiţionale aplicate, preparate cu drag în Satul Meşteşugarilor.
    • Cărţile lui Biscuit – cărţi Usborne pentru copii şi adolescenţi
    • Raguza Handade – haine cu broderii minuţios lucrate, cu aer retro şi vesele
    • Manuela Constantin – prăjituri, cozonac, pâine
    • Nata Designs – rochii şi haine fluide pentru persoane simpatice