Târg virtual de Crăciun la Fundaţia Calea Victoriei: cursuri şi cadouri SOULmade

Cele mai frumoase cadouri de Crăciun le găseşti la noi.

Fundaţia Calea Victoriei te invită în perioada 14-21 decembrie 2020 la Târgul virtual de Crăciun! Evenimentul se desfăşoară exclusiv pe pagina de Facebook Fundaţia Calea Victoriei şi te îmbie cu o varietate de cadouri SOULmade pentru tine şi cei dragi.

Numai în această perioadă, ai 25% reducere la cele mai interesante şi isteţe cursuri din ianuarie. În plus, am pregătit premii zilnice pentru cei norocoşi, o tombolă cu premii surpriză şi multe oferte şi cadouri create de artizani şi antreprenori români.

Ai la dispoziţie o săptămână întreagă, în care să descoperi şi să alegi pe îndelete cadouri pe sufletul tău. Intră la Târgul virtual de Crăciun şi descoperă artiştii din spatele celor mai frumoase şi originale cadouri: ilustraţii colorate, accesorii creative, cărţi, bijuterii, cosmetice naturale, parfumuri ameţitoare, decoraţiuni de Crăciun, jucării pentru copiii cuminţi şi multe alte surprize. Lista completă a expozanţilor este AICI.

Toţi cei care cumpără cursuri în perioada 14-21 decembrie intră automat în tombola care le aduce unul dintre produsele oferite de expozanţii noştri talentaţi sau un voucher cadou, în valoare de 100 de lei, pentru cursurile fundaţiei.

Dacă vrei să alegi un cadou pentru minte şi suflet, noi îţi venim în întâmpinare cu o reducere de 25% la cursurile din luna Ianuarie 2021, disponibilă doar la Târgul de Crăciun:

Introducere în ISTORIA ARTEI – Curs online în 6 întâlniri, din 5 ianuarie, cost întreg: 420 de lei, cost redus: 315 lei

Club online de DESEN: Creativitate, inspiraţie, relaxare, din 6 ianuarie, cost întreg: 300 de lei, cost redus: 225 de lei

CUM ÎMI GĂSESC JUMĂTATEA? Atelier online de dating, din 6 ianuarie, cost întreg: 300 de lei, cost redus: 225 de lei

Introducere în ISTORIA RELIGIILOR – Curs online, din 6 ianuarie, cost întreg: 375 de lei, cost redus: 281,25 de lei

TINEREŢE DUPĂ 50 DE ANI: ritualuri de trecere, etape, stări, din 6 ianuarie, cost întreg: 375 de lei, cost redus: 281,25 de lei

CUM ALEG UN VIN BUN? Curs online, din 7 ianuarie, cost întreg: 240 de lei, cost redus: 180 de lei

Introducere în ISTORIA FOTOGRAFIEI, din 7 ianuarie, cost întreg: 375 de lei, cost redus: 281,25 de lei

Atelier online de POVEŞTI FILOSOFICE, din 7 ianuarie, cost întreg: 375 de lei, cost redus: 281,25 de lei

Seri de MEDITAŢIE: relaxare, introspecţie, inspiraţie, din 7 ianuarie, cost întreg: 255 de lei, cost redus: 191,25 de lei

Atelier online – Cum să faci VIDEO CONTENT care să placă, din 8 ianuarie, cost întreg: 150 de lei, cost redus: 112,5 lei

Club de CONVERSAŢIE ÎN LIMBA ENGLEZĂ, din 8 ianuarie, cost întreg: 300 de lei, cost redus: 225 de lei

COPILUL INTERIOR: depăşirea traumelor, vulnerabilităţilor şi a tiparelor relaţionale, din 8 ianuarie, cost întreg: 240 de lei, cost redus: 180 de lei

MEMORIA CORPULUI: mişcare, joacă, gest, din 8 ianuarie, cost întreg: 300 de lei, cost redus: 225 de lei

Curs online de MACHIAJ, din 9 ianuarie, cost întreg: 200 de lei, cost redus: 150 de lei

Atelier online de NUTRIŢIE: Cum ne hrănim sănătos, din 11 ianuarie, cost întreg: 375 de lei, cost redus: 281,25 de lei

CASE BOIEREŞTI din BUCUREŞTI – Curs online, din 11 ianuarie, cost întreg: 240 de lei, cost redus: 180 de lei

CĂLĂTORIA EROULUI – Dezvoltare personală prin poveşti, din 11 ianuarie, cost întreg: 375 de lei, cost redus: 281,25 de lei

Comunicarea eficientă şi TEHNICILE NLP, din 11 ianuarie, cost întreg: 300 de lei, cost redus: 225 de lei

CREATIVE WRITING WORKSHOP in English – How to write a short story, starting January 11th, cost întreg: 500 de lei, cost redus: 375 de lei

Atelier online de ASTRONOMIE: Constelaţii, nebuloase, galaxii, din 12 ianuarie, cost întreg: 375 de lei, cost redus: 281,25 de lei

Atelier online de STIL VESTIMENTAR FEMININ, din 12 ianuarie, cost întreg: 300 de lei, cost redus: 225 de lei

Atelier online de TERAPIE PRIN ARTĂ, din 12 ianuarie, cost întreg: 375 de lei, cost redus: 281,25 de lei

Introducere în ISTORIA GUSTULUI, din 12 ianuarie, cost întreg: 300 de lei, cost redus: 225 de lei

Atelier online de CONTENT WRITING, din 13 ianuarie, cost întreg: 300 de lei, cost redus: 225 de lei

De la ART NOUVEAU la ART DECO. Artă, modă, societate, din 13 ianuarie, cost întreg: 300 de lei, cost redus: 225 de lei

Cum să-ţi găseşti VOCAŢIA – Atelier pentru adulţi, din 14 ianuarie, cost întreg: 375 de lei, cost redus: 281,25 de lei

MARI ORATORI ai istoriei. De la Cicero, la Abraham Lincoln şi Winston Churchill, din 15 ianuarie, cost întreg: 240 de lei, cost redus: 180 de lei

TREI REGINE, trei destine – Elisabeta (Carmen Sylva), Maria (Missy) şi Elena (Sitta), din 15 ianuarie, cost întreg: 240 de lei, cost redus: 180 de lei

Cinci anotimpuri sonore – ISTORIA MUZICII, de la Renaştere, la Modernism, din 18 ianuarie, cost întreg: 375 de lei, cost redus: 281,25 de lei

CUM SCRII O COMEDIE? De la comedia romantică, la satiră şi farsă, din 19 ianuarie, cost întreg: 240 de lei, cost redus: 180 de lei

Atelier online de SCRIERE CREATIVĂ, din 21 ianuarie, cost întreg: 375 de lei, cost redus: 281,25 de lei

Atelier online – CUM SĂ ÎNCEPI O AFACERE CREATIVĂ, din 28 ianuarie, cost întreg: 375 de lei, cost redus: 281,25 de lei

Curs online de BRANDING PERSONAL, din 29 ianuarie, cost întreg: 240 de lei, cost redus: 180 de lei

* Oferta este valabilă doar pentru cursurile din această listă, achitate în perioada 14-21 decembrie, şi nu se cumulează cu alte oferte sau reduceri.

** Cu o zi înainte de data începerii, primeşti pe adresa de mail lăsată linkul unde vei putea urmări cursul. Te rugăm, verifică în Spam sau Promoţii primirea mesajului.

ilustraţie de Andreea Mitică