Sustine proiectele Fundatiei Calea Victoriei – Directioneaza 2%
 

Am avut un an plin de momente frumoase alaturi de lectorii si cursantii nostri. Impreuna am reusit sa tiparim o carte, sa punem in dialog direct muzicieni profesionisti cu publicul iubitor de muzica de opera si clasica, sa sustinem cursuri si evenimente despre aproape toate subiectele care ne-au trezit interesul si curiozitatea.

Ca si in anii trecuti, exista posibilitatea sustinerii activitatilor Fundatiei Calea Victoriei (ateliere si evenimente originale in domeniile muzica, arte plastice, istorie, antropologie, filozofie etc., precum si festivalul Luna Bucurestilor, desfasurat anual), prin directionarea celor 2% catre Fundatia noastra.

Cu ajutorul dvs putem acorda in continuare burse elevilor si studentilor care nu au mijloace materiale, pentru a putea urma cursurile si evenimentele noastre gratuit. Pana in acest moment, din ianuarie 2008, peste 3000 de tineri au beneficiat de cel putin un curs gratuit.

Trebuie să completati cu datele personale Formularul 230, dacă aveti venituri din salarii sau Formularul 200, dacă aveti venituri din alte surse.

Termenul limită până la care pot fi depuse aceste formulare la Administraţia Financiară de care aparţineti este 15 mai 2015. Formularele pot fi depuse de contabilul companiei la care sunteti angajat, de dvs personal la Administraţia Financiară sau trimise prin poştă recomandat.

Datele noastre de identificare sunt:

Denumire entitate non-profit: FUNDATIA CALEA VICTORIEI 2007

Cod fiscal: 22498403

Cont: nr.RO02BRDE445SV93905814450

BRD-Groupe Societe Generale, Agentia Bucurestii Noi

Va multumim ca sunteti alaturi de noi!

Fundatia Calea Victoriei

Precizări: 

1. Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donaţie privată şi nu costă nimic. In cazul în care nu redirecţionati aceşti 2%, banii răman statului.

2. Sumele individuale nu sunt mari, însă, cumulate, pot ajuta la derularea unor proiecte educationale.


Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informaţii despre cele mai noi ateliere şi evenimente!